Miniscopics / Llobet & Pons

Miniscopics
Jasmina Llobet & Luis Fernández Pons
25/02 - 01/04/2011
Inauguració divendres 25 de febrer a partir de las 20 h

El títol de l'exposició defineix una característica general de tot el conjunt de treballs que es podran veure a Halfhouse. Al contrari d'allò "microscòpic", el concepte inventat de "miniscòpic" denominaria allò que no és invisible, però està en el límit de la visibilitat. A l'exposició es presentaran una sèrie d'obres que requereixen una mirada molt propera, i que no es poden entendre des de la distància sinó des de la proximitat extrema.

"Miniscopics" inclou una intervenció específica en els ventiladors de Halfhouse, tot prenent aquest objecte com a punt de partida per crear una reflexió sobre el quotidià. La realització d'aquesta intervenció anirà acompanyada de la presentació d'escultures, dibuixos, objectes fotogràfics i altres treballs. El quotidià és l'element principal i fil conductor que es pot observar en tots els treballs exposats, tot prenent formes diverses i desenvolupant-se en diferents disciplines. Aquests projectes es basen en una meticulosa observació del context, en una investigació artística i en el diàleg com a eina creativa. Particularment interessats en les relacions entre objectes, Llobet & Pons prenen elements del quotidià per donar-los la volta i utilitzar-los com partícules al servei de la creació de nous significats.

Jasmina Llobet (1978, Barcelona) i Luis Fernández Pons (1979, Madrid) viuen a Berlín des de 2001 i treballen com a col·lectiu. Han realitzat exposicions individuals a The Process Room del Museu Irlandès d'Art Modern, Dublín; i al Kunstraum Delikatessenhaus, Leipzig. Destaquen les exposicions col·lectives recents en Brain Factory, Seül; en el projecte Tabula Rasa de Manifesta 7 (en col·laboració amb OASberlin), Bolzano/Bozen; i a Intermediæ/Matadero, Madrid. Han realitzat estades de treball al SAS Geumcheon, Seül amb una beca d'Hangar; a Platform Garanti, Istambul, amb beca de Can Xalant; i també altres al Japó i Irlanda.


Halfhouse
Pere IV 46, 1er-3a
08005 Barcelona
www.halfhouse.org
info@halfhouse.org
Tel: +34 647587055

Entrades populars