Sergi Barnils i Neus Colet exposen a la Joan Planellas de Tossa de Mar

SERGI BARNILS i NEUS COLET / 2000-2010
Els dos artistes de Sant Cugat exposen a la galeria d'art Joan Planellas, carrer de Sant Pere, 10 de Tossa de Mar.

Inauguració, dia 26 de març, a les 20 h.   
L'exposició es pot veure fins el dia 25 d'abril de 2011

Tossa de Mar és pionera en art i el turisme del nostre país. Aquest bell indret, conegut perquè durant els anys trenta va ser destí de molts artistes i intel·lectuals d'arreu, el pintor rus Marc Chagall, la pintora Olga Sacharoff, entre molts d'altres, li varen donar fama com a la Babel de les arts.

A la galeria Joan Planellas de Tossa de Mar s'inaugura l'exposició "Dos artistes de Sant Cugat".  

Sergi BARNILS, és un dels artistes que ha estat treballant en els últims anys en aquesta vila marinera, mostra juntament a Neus Colet, l'art d'avantguarda de la ciutat de Sant Cugat, avui.

BARNILS. Després d'un llarg aprenentatge, en que beu dels corrents de l'art contemporani més importants, ha trobat la seva pròpia síntesi a un alt nivell intel·lectual, entre el color i les seves inspiracions de la tradició catalana i una pintura primordialment plena de color, senyals precises i penetrants, visions suaus. Per bé que abstracte, la seva obra està relacionada amb el destí de la vida i expressa la recerca de la felicitat i de la bellesa.

La seva obra es difon àmpliament al país i sobre tot, a Itàlia i Alemanya.

Neus COLET, Llicenciada en Belles Arts a la Universitat de Barcelona, treballa l'escultura i el gravat de manera individualitzada i juxtaposada. Recrea objectes quotidians als quals aporta un caràcter lúdic, irònic i evocador. Corrioles, engranatges, cotxes, rodes..., són alguns dels elements reincidents en les seves obres que a més d'evocadors, també aporten moviment i dinamisme.

Pel que fa als materials emprats per aquesta escultora destaca el ferro, material dur i fred al qual ella sap com donar-li calidesa i proximitat amb molt de mestratge, treballant-lo per aconseguir textures i efectes diferents.


La galeria JOAN PLANELLAS, presenta aquesta interessant mostra, omplint d'art aquesta bella població mediterrània, i oferint als seus ciutadans la possibilitat de contemplar les obres d'aquests dos destacats artistes catalans, del 26 de març al 25 d'abril i en aquesta esplèndida vila de la Costa Brava.

Més informació:

Galeria JOAN PLANELLAS,
Tel. 972 34 11 22 / 639 03 29 70

Entrades populars