Visita Guiada a Can Framis de l'obra de Damien Hirst

Can Framis, museu d'art contemporani,ofereix aquest dissabte,12 de març a les 17h., una visita guiada a l'exposició de l'artista britànic Damien Hirst. Emmnarcada dins el cicle expositiu L'Art de col·leccionar, aquesta iniciativa té com a objectiu donar a conèixer al gran públic diverses col·leccions privades del país.

Espai AO de Can Framis, del 17 de gener al 16 d'abril de 2011.
Visites guiades els dissabtes 12 de març i 9 d'abril a les 17h00.

Fins al 16 d'abril, l'espai AO de Can Framis presenta per primera vegada a l'estat l'obra de Damien Hirst "El Sant Sopar" (The last supper), una de les obres del fons del col.leccionista Josep Maria Civit (Montblanc, 1947).

Elaborada l'any 1999 i integrada per 13 serigrafies sobre paper, The last supper, fa al.lusió als embolcalls d'alguns dels medicaments més utilitzats en la societat contemporània per a la cura de malalties greus com ara les degeneratives, les depressions o la sida. Prenent com a punt de partida la pintura de Leonardo da Vinci, el Sant Sopar, Damien Hirst elabora, des d'una vessant irònica i punyent, la seva pròpia re-interpretació.

A fi que podeu conèixer aquesta obra i la trajectòria de l'artista, la Fundació us ofereix, prèvia reserva, visites guiades, sense cap cost addicional, els dissabtes 12 de març i 9 d'abril a les 17h00, o bé visites concertades per a grups.

Així mateix, us recordem que la Fundació disposa d'un servei de visites guiades per a grups en tots els seus espais de Barcelona (Can Framis, Espai Volart i Espai Volart 2).

Entrades populars