'Dancer Portraits' de Joachim Riederer a la Victor Lope

La galeria Víctor Lope Art Contemporani inaugurarà el proper dijous 19 de maig a les 19:30 l'exposició Dancer Portraits del fotògraf Joachim Riederer , que finalitzarà el 15 de juny.

Dancer Portraits
Del 20 de maig al 15 de juny.

A partir del 19 de maig fins al 15 de juny es podrà veure a la galeria Víctor Lope Art Contemporani una selecció de les imatges del jove fotògraf Joachim Riederer.

Les obres que componen l'exposició és una mostra del seu treball més recent: onírics arbres i belles ballarines que recorden les pintures de Degas. En les seves fotografies es capta la comunicació que hi ha entre fotògraf i fotografiat, una comunicació que ajuda a retratar amb tanta facilitat la puresa dels sentiments, la màgia del moment.

Tant les imatges de ballet com   les fotografies d'arbres que formaran part de l'exposició tenen una finalitat, un significat que va més enllà del que es veu en un primer moment: Captar l'ànima de les coses, gaudir dels petits moments.

Un rostre és una màscara com el moviment de les branques és l'esperit d'un arbre, per comprendre el que resideix darrere de la  màscara, darrere del fullatge, cal mirar detingudament el món que ens envolta.   Podem dir, que Joachim gràcies a la seva càmera ho aconsegueix.  

La inauguració tindrà lloc el dia 19 de maig a les 19:30 a la galeria Víctor Lope (c / tres senyors, 40, Barcelona)

Victor Lope Art Contemporani
Carrer Tres Senyors, 40
Barcelona
(34) 932134138 
galeria@victorlope.com 
http://www.victorlope.com

Entrades populars