Un jardí d'escultures a Palafrugell

La Fundació Vila Casas cedeix a la Vila de Palafrugell un projecte artístic que compta amb 13 propostes escultòriques. La iniciativa contempla els treballs de 13 artistes catalans residents a l'Empordà.

Presidit per: Il·lm. senyor Sergi Sabrià, alcalde de Palafrugell, i senyor Antoni Vila Casas, president Fundació Vila Casas.

Dia i hora: Divendres, 29 d'abril 11 h.
Lloc: La Galeria . Plaça de Can Mario. Palafrugell

La Fundació Vila Casas convoca els mitjans de comunicació a la presentació del projecte escultòric Un jardí d'escultures. L'acte, presidit per l'Il·lm. senyor Sergi Sabrià, Alcalde de Palafrugell, i el senyor Antoni Vila Casas, president Fundació Vila Casas, tindrà lloc a l'espai La Galeria (pl. de Can Mario, 7) el proper divendres, dia 29 d'abril a les 11 h.

El projecte, que ha estat finançat per la Fundació Vila Casas, compta amb les propostes escultòriques de 13 artistes contemporanis arrelats a l'Empordà, un conjunt de treballs que s'emplaçaran al voltant del dipòsit d'aigua modernista de la plaça de Can Mario.

Amb aquesta iniciativa, la Fundació Vila Casas en col·laboració amb l'Ajuntament de Palafrugell, té per objectiu dinamitzar, promoure i apropar l'art a la ciutadania; assemblar, en definitiva, urbanisme i paisatge.
Així mateix, el projecte escultòric Un jardí d'escultures, compta amb una exposició paral·lela a la sala La Galeria, espai vinculat a l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament, que acollirà els esbossos, estudis i dibuixos preparatoris elaborats per a cada un dels projectes.

Entrades populars