60 artistes de renom de 25 països a la World Art Vision Barcelona


La segona edició de la World Art Vision s'està duent a terme a la ciutat de Barcelona, concretament al Reial Cercle Artístic de Barcelona, ​entre els dies 19 maig i 5 juny 2011.

60 artistes de renom procedents de 25 països exhibeixen al Palau Pignatelli més de 150 obres d'art. Els organitzadors de World Art Vision ha triat Barcelona com a escenari i amfiteatre per a la major mostra d'art independent del món. La primera edició va tenir lloc a Cancún.

Durant els 18 dies de la fira, Palau Pignatelli serà la seu d'una impressionant col lecció de pintures, dibuixos, escultura, fotografia, gravat, instal·lació d'art, vídeo i imatges digitals, acompanyada d'un ric calendari d'esdeveniments musicals i conferències dictades per professionals de reconegut prestigi en el escena artística nacional i internacional. L'exposició coincideix amb el 130 aniversari del Reial Cercle Artístic de Barcelona i dóna els últims tocs a un projecte emocionant internacional que busca crear un pont de dues direccions entre la cultura artística de Catalunya i la resta del món.

Com a part de la campanya de promoció de WAV Barcelona 2011, i gràcies al suport de l'Ajuntament de Barcelona, ​​una monumental escultura de ferro massís, una obra de l'artista Antonio Díaz, s'ha instal.lat al Passeig Lluís Companys. Els millors professionals i personalitats del món de l'art contemporani seràn presents a la inauguració de l'exposició i han estat convidats pels organitzadors per formar part de l'àmplia gamma d'esdeveniments col.laterals que tenen lloc durant tot el període d'exposició: Fabrizio Pivari, Director d'Art i Exposició , Maurizio Vanni, Director del Museu Lu.CCA, el fotògraf més guardonat, el danès Saroee, que presentarà el vídeo de l'entrevista amb "Los Fridos", durant les festes de WAV Cancún de 2008, Tomás Paredes, President de l'Associació de Crítics d'Art a Madrid i crític de La Vanguardia i el brillant pianista Ernesto Hing-Leung que oferirà al públic tres concerts.

La llista d'artistes que participen es pot trobar en el web http://www.world-art-vision.com/

Horari d'obertura: 11 PM-2 PM i 4 a 8 pm (Tancat: diumenge a la tarda)
Entrades: el preu complert € 4 - Reducció 2,50 €

Conferència de premsa: 17 de maig 12:30 h. Saló dels Atlants
Obertura: 19 de maig 19:30 h. Saló dels Atlants
Adreça: Palau Pignatelli, Carrer Arcs, 5 - 08002 Barcelona

Entrades populars