Mirall Lifestyle i Galeria Antoni Pinyol a Swab Barcelona

Detall de la obra ... Bla bla bla....

L'estudi d'art Mirall Lifestyle i la Galeria Antoni Pinyol de Reus participen en la fira d'art contemporani de Barcelona, Swab 2011, que es celebrarà a partir de dema dijous 26 fins el diumenge 29 de maig.

L'obra participant es ... Bla bla bla... formada per una composició de set discs de vinil serigrafiats, el tema de la qual és el funcionament de les percepcions i les emocions en l'ésser humà. L'obra esta exposada en un estand espectacular juntament amb altres peces, dedicat a la Tardor de l'Art 2010. Aquest estand és diferent de la resta d'espais, consta d'un format circular de 10 metres de diàmetre, envoltat de panells i amb una agulla de grans dimensions que representa la idea del vinil. La obra ...Bla bla bla... ja ser exposada a la Galeria Antoni Pinyol dintre de la  iniciativa Tardor de l'Art 2010 i ara es podrà tornar a veure a SWAB.

SWAB és la Fira d'Art Contemporani de Barcelona, que aquest any celebra la seva cinquena edició i on hi participen 50 galeries d'arreu del món. S'espera que aquest any sobrepassi els 13.000 visitants de la passada edició.

www.miralllifestyle.com
www.antonipinyol.com
http://swab.es


Per més informació contactar amb la Galeria Antoni Pinyol, telf. 977 341 041

Entrades populars