'Souvenirs' de Luis Vidal a la Mito de Barcelona

"SOUVENIRS", la segona exposició individual que l'artista LUIS VIDAL presenta a la galeria Mito de Barcelona (Carrer Rosseló, 193), és el resultat d'un Curs teóric-pràctic/taller sense precedents organitzat per la Universitat d'Hamburg en forma de Mid-Career Survey, on es recorren i analitzen 20 anys de la trajectòria de Vidal a través de la creació de rèpliques en miniatura, realitzades per aquest, de les obres més importants de la seva carrera artística.

Aquest Curs Universitari, que vincula les disciplines de Història de l'Art i de la hispanística, està dirigit per la procuradora  internacional Anne Marie Melster. Es produirà una publicació a
mode de llibre/catàleg que reunirà, juntament amb les imatges de les obres originals i de les seves rèpliques, les anàlisis crítiques que els alumnes realitzin sobre l'obra de l'artista, situant-la en el context contemporani.

Algunes de les rèpliques en miniatura de les obres que són objecte del Curs, realitzades en resina d'epoxi modelada a mà i altres materials (tela, pèl, llana, etc.), són les peces que es podran veure en aquesta exposició. Lluny de ser còpies exactes dels originals, encara que mantinguin la seva "essència", aquestes rèpliques es proposen com a "souvenirs"de les mateixes.

Entrades populars