Torna SWAB de Barcelona

Swab de Barcelona , la Fira Internacional d'Art Contemporani es durà a terme entre el 26 i 29 de maig. Per a aquesta nova edició, Swab comptarà amb la participació de 50 galeries de 13 països i es mourà a una nova ubicació, el Pavelló 2 de Fira de Barcelona. Una de les grans novetats d'aquesta quarta edició és el programa previst d'activitats: SwabOFF . Aquestes noves iniciatives artístiques es duràn a terme en diferents zones de la ciutat de Barcelona. Algunes d'aquestes activitats són:

- SWAB STAIRS en col.laboració amb KOGNITIF: Els estudiants de les escoles de disseny següents: IED, IDEP, Pau Gargallo i La Llotja es personalitzar les escales de 4 estacions de metro al centre de Barcelona amb alguns vinils que van dissenyar. Aquests vinils estarà present en els passos 19-29 de maig. 

- CIUTAT NOVA en col.laboració amb KOGNITIF: La reflexió dels nens sobre com els agradaria veure la ciutat del futur que estarà representat en un mur de separació al centre de la ciutat. 

- CIUTAT BELLA en col.laboració amb KOGNITIF: Un reflex de la transformació de la ciutat a través d'una exposició distribuïts en set superfícies en l'espai públic. 

- Internacional de seminaris i simposi al CCCB, en col.laboració amb KOGNITIF i Lab'Bel: Taller Professional i conferències.
Intervencions artístiques en l'espai públic: Hi haurà diverses intervencions artístiques dutes a terme en diversos espais públics de la ciutat, amb la participació de: Hanno Milesi, Vormann Jan i Boris Hoppek. 

- Intervencions en l'espai públic per la Walking Gallery: una col.laboració amb aquest col.lectiu a Barcelona que presenta les seves obres al carrer, promovent d'aquesta manera el treball d'artistes que no presenten les seves obres en museus, institucions o galeries d'art. 

Entrades populars