IDENSITAT: iD Barri BDN Import/Export

iD Barri BDN Import
 
Presentació dels projectes en procés  que formen part d'iD Barri BDN Import/Export.
Amb la participació de KUNSTrePUBLIK, Guillermo Cruz, Gaspar Maza, Francesc Magrinyà i alumnes de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.
 
Lloc:
Parc de la Ciutadella
 
Dates i horaris:
04.06.2011, 12.00h-24.00h
05.06.2011, 11.00h–14.00h
 
Dins del marc de les Setmanes d'Alemanya a Espanya,
IDENSITAT, en col·laboració amb el Goethe Institut a Barcelona, presenta diferents projectes en procés que formen part d'iD Barri BDN Import/Export.
 
iD Barri BDN Import/Export consisteix en combinar la investigació i la intervenció en l'espai públic, tot posant en relació pràctiques artístiques i l'etnografia de la globalització. L'eix temàtic és el barri entès com espai de treball i lloc d'intercanvi comercial. La interacció entre el local i el global s'evidencia per les relacions econòmiques i la reconversió d'un territori que anteriorment basava la seva activitat en la producció local ara substituïda per la producció deslocalitzada i la distribució local. El lloc és el polígon Badalona Sud, ubicat en la frontera entre el municipi de Badalona i Sant Adrià de Besós. La transformació que s'ha produït en aquest territori, impulsada per la comunitat xinesa, comporta també una nova presencia i ocupació etnogràfica de l'espai fruit de processos migratoris transnacionals.
 
iD Barri BDN Import/Export proposa la realització de diversos projectes transdiciplinars interrelacionats:?
 
- Projecte d'intervenció artística en l'espai públic del col·lectiu KUNSTrePUBLIK, col·lectiu format per Matthias Einhoff, Philip Horst, Markus Lohmann, Harry Sachs i Daniel Seiple.?
 
- Projecte d'investigació antropològica i social a través de la etnografia urbana, dirigit per Francesc Magrinyà i Gaspar Maza, amb la participació d'Elisabeth Caro, Xavi Feliu, Lluis Juli i Maria Lobelle, alumnes de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.?
 
- Projecte de vídeo documental per Guillermo Cruz.?
 
El dissabte 4 i diumenge 5 de juny es presentaran aquests projectes mitjançant materials diversos en un mòdul expositiu d'iD Barri denominat Dispositiu Itinerant, en el marc del programa Alemanya a Barcelona.
 
iD Barri BDN Import/Export és un projecte d'IDENSITAT en col.laboració amb el Goethe Institut a Barcelona. Amb el suport de l'Institut de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona, Generalitat de Catalunya Consell Nacional de la Cultura i les Arts i Hangar.
 
 +info:
 

Entrades populars