Martí Ribas i Núria Garcia a la Griskon Art de Barcelona

Galeria Paqui Delgado i Griskon Art
Inauguració de l'exposició de Martí Ribas i Núria G. Caldés
 
AL BOSC COM A LABERINT
 
Quadres i llibres que es bifurquen i s'entrecreuen
 
Exposició: del 10-6-2011 al 15-7-2011
Inauguració: divendres 10 de juny de 2011 a partir de les 20 h
 
De manera no premeditada, els treballs plàstics de Núria G. Caldés i de Martí Ribas han anat a coincidir temàticament en un lloc comú: el fons del bosc, el lloc del laberint vegetal on es perden els nens, el lloc de les faules mítiques poblades per màgics habitants.
 
Núria G. Caldés, especialment d'ençà que va introduir les tècniques digitals en la seva pintura, va adoptar aquests éssers màgics de la narrativa popular com a personatges en les seves obres. Aquests treballs s'han agrupat amb el títol de la sèrie El bosc, realitzada amb pintures digitals, fotografies i pel·lícules multimèdia.
 
Martí Ribas utilitza els llibres i les imatges que hi projecta a sobre o a les parets que els acullen com a instal·lacions de les quals sorgeixen els seus fotomuntatges. D'aquest mètode han aparegut tres sèries molt diferents: La biblioteca infinita, Fòssils trobats al Garraf i Mitemar.
 
Estirant aquests fils, els llibres van construir, al cor del bosc, la caseta de Hansel i Gretel i allà coincidiren les dues trajectòries. D'aquesta coincidència neix el projecte comú d'ambdós autors: AL BOSC COM A LABERINT.
 
Griskon Art
Àlaba, 18 (Vila Olímpica / Poble Nou)
Barcelona
93 224 04 64
667 95 98 03
 
De dilluns a divendres de 17 a 20 h
Caps de setmana visites concertades.

Entrades populars