ADRIAN + SHANE a l'Artevistas de Barcelona


Durant el mes d'agost tindrem l'honor i el plaer d'inaugurar, a la Galeria Artevistas de Barcelona, l'exposició dels artistes irlandesos Adrian + Shane. L'exposició "EDGING" d'Adrian + Shane és un dels esdeveniments culturals de la programació oficial del Circuit Festival i les obres estaran exposades a la Galeria des del dia 5 d'Agost 2011 fins al dia 28 d'agost de 2011.

La inauguració serà el dia 5 d'agost a les 19 h. (GALERIA Artevistas, Passatge del Crèdit, 4, 08002, Barcelona).

Adrian + Shane
Exposició: "EDGING"
2011.08.05> 2011.08.28

"Art per gaudir"

ADRIAN + Shan, una parella d'irlandesos que treballen com un sol artista des de 1998, presenten a la Galeria Artevistas l'exposició EDGING, la seva última sèrie de pintures on apareixeran units en les seves obres. EDGING fusionarà imatges dels propis artistes amb l'estil tan peculiar de les seves pintures.

El seu treball és un recull de records, idees i pensaments. Un documental visual creat a partir de textos, fotografies i imatges gràfiques. Transversal, l'art d'Adrian i Shane inclou els mitjans més diferents: pintura, vídeo, collage, aerosol, esténcil, instal.lacions ... que utilitzen per explicar la seva vida junts. Van debutar el 1999 amb l'exposició "Sensation By Deprivation" al Droichead Art Centre a Drogheda, la seva ciutat d'origen.

Durant els últims tretze anys, Adrian i Shane han participat en nombroses exposicions i la seva obra apareix en nombroses publicacions a tot el món. EDGING és una invitació a compartir el món (pop) més íntim de la parella, la seva apassionant feina feta a quatre mans.
Art emocionant i divertit a compartir i sense dubte, a gaudir.

+ Informació a http://www.artevistas.com
+ Imatges a http://artevistas.com/images/adrian-shane-artevistas.rar

GALERIA Artevistas
Passatge del Crèdit n º 4
08002 Barcelona
Tel / Fax (+34) 93 513 04 65
http://www.artevistas.com
http://www.facebook.com/artevistas
Dilluns a diumenge: de 11h a 21h sense interrupció

Entrades populars