Col·lectiva del 19è PREMI TELAX a Reus

El proper divendres dia 8 de juliol a les 20 h. inaugurem a la Galeria Antoni Pinyol  l'exposició col·lectiva del 19è PREMI TELAX. El Premi Telax, celebrat per 19ena vegada, a la Galeria Antoni Pinyol de Reus, és un concurs d'àmbit internacional, avantguardista i obert a totes les disciplines artístiques.

Aquest premi s'organitza anualment i any rere any s'ha anat incrementant la seva projecció tan a nivell nacional com internacional.
La finalitat del Premi Telax, és la de celebrar una mostra d'art anual i facilitar la difusió de les obres d'art dels artistes guardonats. Organitzant primer una exposició col•lectiva amb els artistes seleccionats i després una de individual amb l'obra de l'artista guanyador-a.

La guanyadora de l'edició d'aquest any ha estat Àurea Bellera (Andorra), en la modalitat de pintura, s'han concedit dos accèssits un a Beatrice Bizot (França), en la modalitat d'escultura i un altre a Anna Valls Boza (Terrassa), també en la modalitat de pintura.

Els artistes seleccionats han estat, Maria Balibrea Melero, Marta Ballvé Moreno, Román Domènech, Kobe de Peuter, Gustavo Fernández (Puentesfierro), Núria Guinovart, Lola Martínez Macías, Pamela Martínez Rod, Eduardo Pérez Salguero, Sergi Quiñonero, Traudel Stieve i Juana Torres Fernández

Des del dia 8 fins el 30 de juliol estaran exposades a la galeria Antoni Pinyol les obres de les guanyadores i seleccionats del 19è Premi Telax.

Galeria Antoni Pinyol
Carrer del Vidre, 11
43201 Reus. Spain.
_tel / fax: +34 977 341041 / 977 382206
_email: galeria@antonipinyol.com
_web: http://www.antonipinyol.com
_blog: http://blog.antonipinyol.com
_tienda online: http://www.merkart.com


Entrades populars