Esport, art i Inclusió Social: 2a Convocatòria de Projectes

ESPORT, ART I INCLUSIÓ SOCIAL. 2a Convocatòria de Projectes

El Consejo Superior de Deportes [CSD] en col.laboració amb IDENSITAT [iD Sport] obren una convocatòria de projectes de caràcter interdisciplinari promovent la relació de l'esport amb l'àmbit social, cultural i creatiu. La convocatòria s'obre a dues modalitats diferents, relacionades amb els fronts d'acció que CSD i iD SPORT es planteja desenvolupar. D'una banda el Banc de projectes, orientat a projectes existents, i per un altre el Laboratori de Projectes, que persegueix la producció de nous projectes experimentals.

L'objectiu d'aquesta convocatòria és detectar projectes existents, generar un arxiu de pràctiques existent, difondre i donar suport a la creació de noves experiències transversals que sorgeixin de la relació entre les pràctiques esportives i les pràctiques artístiques.

El període per a la presentació de propostes finalitza el 15 de novembre de 2011. ? La realització de tots els projectes s'ha de fer i finalitzar dins de l'any 2012. Els projectes convocats des d'ambdues modalitats s'han de referir i localitzar en una població de l'estat espanyol. La participació està oberta a qualsevol nacionalitat.

+info: http://www.idensitat.net | http://www.csd.gob.es
Contacte: idensitat[at]idensitat.net / inclusión.social[at]csd.gob.es