'La máquina de dibujar', un workshop de Pauline Fondevila

LA MÁQUINA DE DIBUJAR és un workshop de dibuix impartit per l'artista Pauline Fondevila que comptarà amb un dispositiu instal·lat a Hangar composat per una exposició virtual de dibuix contemporani, documentació practica i teòrica, un recorregut a través la història del dibuix, música, models de tot tipus, begudes i entrepans. Divendres 7 d'octubre de 16h a 20h  i dissabte 8 d'octubre de 10h a 18h (la matrícula inclou el menjar).
 
Metodologia: Ens allunyarem d'una concepció acadèmica del dibuix per treballar la intuïció, la imaginació i la proliferació.Farem un recorregut en imatges a través de la història del dibuix, sense jerarquia de gèneres, des del còmic a l'art folklòric mirant d'a prop als artistes que utilitzen el dibuix avui dia com a pràctica central. Practicarem tècniques considerades durant molt temps com poc ortodoxes com la còpia, l'apropiació pocavergonya, l'associació lliure, la confrontació d'escales, el no-respecte cap a la perspectiva, el remix d'imaginaris, la barreja de referències i d'estils, el dibuix a 4 mans, el dibuix amb música, i tot allò que per fi, ajudi a construir la seva personalitat al dibuixant, i ser la seva pròpia maquina de dibuixar.
 
Aquest workshop està dirigit a persones de totes les edats, a estudiants d'escoles d'art i disseny, als que pensen que saben dibuixar, i sobretot, als que pensen que no saben.
 
Inscripcions: Per inscriure't al taller envia un e-mail a formacio@hangar.org amb el teu telèfon, nom i cognoms, DNI i un breu text de motivació explicant perquè t'agradaria assistir al taller.
 
Organitza: Hangar
Preu: 80€ euros (60€ per a socis de la AAVC)
Inclou la matricula, paper i el catering.
No inclou: el material de dibuix, cada participant ha de portar els seus bolígrafs, llapis, pastels, tinta, retoladors...
 
 

Entrades populars