'12 lletres, 12 plats', ceràmica i cuina a St Martí Sarroca

Exposició: '12 lletres, 12 plats' / Ad'ArtCdeCeràmicaideCuina

Camil.la Pérez Salvà, ceràmica
Joan Josep Morell, cuina

Del 5 d'octubre fins l'11 de desembre

Cal Diari
C/ Cases Noves, 33
08731 Sant Martí Sarroca (Barcelona)
T. 93 899 13 58

El passat dimecres 5 d'octubre a les 8 de la tarda es va inaugurar l'exposició '12 Lletres 12 plats' a Cal Diari, restaurant de St. Martí Sarroca. En Joan Morell, el propietari és una persona inquieta i creativa, els seus plats són sempre sorprenents, li agrada oferir als seus clients preparacions noves amb productes de temporada  i  combinacions singulars.

Joan Morell, a part de ser original en la creació dels plats ho és en la decoració de la sala, molt personal, les parets empaperades de paper de diari, d'aquí el nom, les va canviant quan li sembla convenient, li agrada rodejar-se d'art en aquest cas, de la ceràmica de l'artista Camil.la Pérez Salvà, que presenta la col.lecció: 'Les lletres, contenidors'. Es tracta d'una col.lecció iniciada al 2008 que va formar part de l'exposició Contenidors, a la sala del Portal del Pardo al Vendrell el juliol del 2009.

Les obres són fulls de paper de porcellana, el paper suport de comunicació. Uns altres plaquetes de gres amb  relleus, esmaltades, el tema de les quals és la llibertat o la manca d'aquesta a l'hora de comunicar-se. A part una col.lecció de 12 plats, cadascun una lletra,  per composar la frase L'ART I LA CUINA, en els que Joan Morell presentarà les noves creacions. Són plats de gres amb una decoració tot tombant, en relleu en engalba blanca i esmaltats.

Entrades populars