Cursos octubre-desembre 2011 a l'ACVIC

Els cursos que s'ofereixen són a l'ACVIC per la temporada Octubre-Desembre del 2011:

--- EL D_EFECTE BARROC Polítiques de l'imatge hispana
Curs impartit per Jorge Luís Marzo

El seminari té com a punt de partida l'exposició comissariada per Jorge Luís Marzo i Teresa Badia, "El d_efecte barroc. Polítiques de la imatge hispànica", produïda i exhibida al CCCB Centre de Cultura Contemporània de Barcelona de novembre de 2010 a febrer de 2011. Mitjançant l'arxiu documental elaborat per l'exposició, el seminari pretén analitzar la hispanitat com un marc comú i homogeni entre Espanya i Llatinoamèrica. Es planteja el relat "barroc" com una mostra de les estratègies político-culturals que han ajudat a crear al llarg del temps un relat oficial homogeneïtzador, el mite hispà, i de la responsabilitat que han tingut els artistes en la perdurabilitat d'aquest mite. El seminari ofereix eines d'investigació, perquè permeti l'enriquiment de les línies discursives amb l'aportació constant de punts de vista i experiències paral•leles.

DATES 3 sessions de 3 hores. Els dimecres 2, 9 i 16 de novembre de 18.00 a 21.00 h.

Preu: 35€ (25€ Amics d'ACVic i socis d'H. Associació per a les Arts Contemporànies i alumnes i personal de la UVIC).

Certificat d'assistència expedit per la Universitat de Vic.

--- CLAUS PER ENTENDRE L'ART CONTEMPORANI De les primeres avantguardes a l'art actual. / Curs impartit per Francesc Orenes

Aquest curs dóna les claus per conèixer l'evolució de l'art en les primeres i segones avantguardes, la post-modernitat i el context actual. Planteja una visió panoràmica de l'art modern atenent les coordenades pròpies del context històric, social i cultural en què va aparèixer. ?El curs s'imparteix de manera entenedora i sempre il•lustrat amb imatges de les principals obres artístiques. Proposa la possibilitat de conèixer aspectes de la història i la cultura contemporània, però també la de comentar, debatre i dialogar de manera participativa.

DATES
8 sessions de 1.30h els dijous 20 i 27 d'octubre, 3, 10, 17 i 24 de novembre i 1 i 15 de desembre de 18.30 a 20h

Preu: 35€ (25€ Amics d'ACVic, socis d'H. Associació per a les Arts Contemporànies i alumnes i personal de la UVIC).

Certificat d'assistència expedit per la Universitat de Vic.

--- COACHING I CREATIVITAT
Curs impartit per Fàtima Alemany

L'objectiu d'aquesta proposta és descobrir què pots aconseguir amb el coaching. Pensar de manera diferent, convertir els problemes en oportunitats, o ser la millor versió d'un mateix són alguns dels punts clau d'aquesta proposta. També es vol donar eines a les persones que habitualment o en moments puntuals treballen en projectes culturals, per tal d'impulsar la seva creativitat i obtenir resultats.

Dates: 6 sessions de 4 h. Els dissabtes 29 d'octubre i 5, 12, 19 i 26 de novembre i 3 de desembre de 10.00 a 14.00 h.

Preu: 65€ (55€ Amics d'ACVic, socis d'H. Associació per a les Arts Contemporànies i alumnes i personal de la UVIC).

Certificat d'assistència expedit per la Universitat de Vic.

--- VIC.DOC Estratègies col•lectives de creació documental
Curs impartit per Joanot Cortès

Taller pràctic de creació documental: estratègies per a la recerca, la narració i el rodatge documental. El Mercat de la Plaça Major de Vic serà el nostre camp d'acció per posar en pràctica estratègies d'investigació, narració i captura documental. Realitzarem una recerca en l'arxiu fotogràfic i fílmic de la ciutat i, a partir del contacte amb les històries i les persones del Mercat, aprendrem a mirar la ciutat amb ulls de documentalista.

Dates: 6 sessions de 4 h. Els dissabtes 29 d'octubre i 5, 12, 19 i 26 de novembre i 3 de desembre de 10.00 a 14.00 h.

Preu: 65€ (55€. Amics d'ACVic i socis d'H. Associació per a les Arts Contemporànies i alumnes i personal de la UVIC). Certificat d'assistència expedit per la Universitat de Vic.

Per a més informació:
T. 00 34 93 885 37 04
info@acvic.org
http://www.acvic.org
C/ Sant Francesc, 1 E
08500 Vic, Catalunya

Entrades populars