Swab Barcelona 2012, ​​fira internacional d'art emergent #fires

Swab Barcelona, ​​fira internacional d'art emergent, presenta la seva cinquena edició, amb la participació de 60 galeries de tot el món. Gràcies a la col.laboració amb algunes fires internacionals, com Preview Berlin: The Emerging Art Fair, Swab Barcelona assegura cada any la presència a la fira de galeries especialment seleccionades d'Alemanya, Itàlia, Anglaterra, països de l'est europeu, Llatinoamèrica i Àsia. Per a aquesta cinquena edició, Swab Barcelona presentarà de nou un espai Art Projects, aquesta vegada comissariat pel reconegut Institut Independent de Crítica i Art Contemporani, A-Desk, del món de la cultura catalana.

Swab Barcelona 2012 presentarà a més de noves iniciatives: la fira es realitzarà al mateix pavelló de l'edició anterior però traslladant la seva entrada a la Plaça Univers, a Fira de Barcelona, ​​un espai multidisciplinari amb diverses activitats que els visitants de Swab Barcelona podran gaudir durant els dies de la Fira.

Després del seu èxit, Swab Barcelona 2012 tornarà a organitzar Swab Off, el programa d'activitats paral.leles que inclourà, entre altres, algunes activitats en col.laboració amb Fundacions nacionals. A més, Swab Barcelona tornarà a presentar el seu programa de col.leccionistes, així com alguns premis d'art, com el Premi de dibuix, entre d'altres.

Els Estands del programa general de Swab Barcelona 2012 tindran 25m2 i un cost de 4.500 €. Existeix també la possibilitat de participar en la secció d'Art Projects, amb un estand de 20m2 i un cost de 3.000 €. Finalment, tornarem a presentar l'espai MYFAF, per a 4 galeries noves que seleccionarà el nostre comitè i que podran exposar sense cost en un estand de 16m2.

El procés d'inscripció online s'iniciarà el proper 3 d'octubre de 2011 i finalitzarà el 22 de desembre de 2011, a partir d'aquesta data el comitè seleccionarà les galeries participants.

Visiteu http://swab.es/?lang=ca l'apartat Expositors i ompli el formulari online.

T'esperem! Be a SWABBER!

http://swab.es/?lang=ca

Entrades populars