TARDOR ART 2011 ON-OFF / ARTS SANTA MÒNICA de Barcelona

TARDOR ART 2011
ON-OFF

EXPOSICIÓ
7 OCTUBRE - 6 NOVEMBRE, 2011
ARTS SANTA MÒNICA - ESPAI ANELLA

Tardor Art és una iniciativa impulsada per les quatre Associacions de Galeries d'Art de Catalunya que neix l'any 2009 amb una vocació clara: apropar les galeries al ciutadà, crear cultura i generar afició per l'art.

Aquesta 3a edició esta dedicada al concepte de la llum. Hi participaran més de 85 galeries catalanes i, per primera vegada, també es sumaran dues galeries de Berlín.
 
A l'Arts Santa Mònica a l'exposició ON-OFF s'hi podrà veure una trentena d'obres d'aquest projecte. Els artistes que hi exposaran ofereixen una visió multidisciplinar sobre la llum, segons les reflexions i aspectes més rellevants d'ella. L'exposició de totes les obres al complet es basa sobretot en dos conceptes bàsics: les fonts de  la llum existent i el seu ús i gaudi  per part de l'espectador; i la recepció d'aquesta llum, una reflexió sobre l'ull com a instrument que la percep i la interpreta.
 
La  Llum com a simbolisme de la creació artística, com a moviment espacial, sostenibilitat, estalvi energètic, simbologia d'una escena, les noves tecnologies, les ciències etc. serviran entre d'altres, com a punt de partida d'algunes de les obres.
Artistes: Àngels Ribé, Mayte Vieta, Ulrich Vogl, Peter Klassem, Manel Armengol, Ann Veronica Janssens, Xavier Escribà, Yolanda Martín , Laura D'Ors, Rosa Ciré, Tom Carr, Xavier Rodés, Jordi Tolosa, Josep Bofill, Trensig, Neus Colet, Yendris Patterson, Jordi Brualla, Imanol Ossa, Josep Puig , Rita Rodríguez, Etinne Krähenbühl, Dídac Cortina, Miguel Ángels Pascual, Joana Cera, Mar Arza, Juan Bufill , David Casals, Kike Suay, Michelle Concepción, Jordi Fulla, Rosó Cusó, Jordi Mitjà, Laia Llach.... entre d'altres.
 
Comissariat:
Comitè Organitzador de Tardor Art (Ana Mas, Laura Zubiaur, Miguel Ángel Sànchez , Vicky Cortina i Anna Buscató)
 
Organitza:
Gremi de Galeries de Catalunya; Associació de Galeries Art Barcelona; Associació (art) Catalunya; Associació de Galeristes Independents d'Art de Catalunya
 
Col·labora:
Arts Santa Mònica, Fundació A. Tàpies La Vanguardia, Tv3, Catalunya Ràdio, Club TresC, Forfree
 
Patrocina:
Torres, Stereorent, TMB, Moritz, Cultural Sense, Vieta
 
Gremi de Galeries de Catalunya
Associació de Galeries Art Barcelona
Associació (art) Catalunya
Tardor Art 2011 ON-OFF

ARTS SANTA MÒNICA
La Rambla, 7
08002. Barcelona
Telèfon: 93 567 11 10

Entrades populars