Caixa d'Art a la Anquins de Reus

L'exposició CAIXA D'ART s'inaugurarà el proper divendres 18 de novembre a la galeria Anquin's de Reus amb la participació de més de 40 artistes i 200 obres de petit format.

EXPOSICIÓ: CAIXA D'ART. PETIT FORMAT
DATES: Del 18 de novembre al 5 de gener de 2012
LLOC: GALERIA D'ART ANQUINS

La galeria Anquins ja fa 33 anys que organitza cada mes de novembre l'exposició de petit format CAIXA D'ART. Una exposició que pretén iniciar  al públic al col.leccionisme d'art, d'una manera lúdica i  propera. L'exposició recull més de 200 obres d'art de 40 artistes: petites teles, obres sobre paper, escultures de petit format, joies de disseny i caixes de vi pintades...son les propostes que trobareu a preus molt assequibles.

Artistes consagrats i joves talents participen en aquesta variada i original exposició que es oberta a tot tipus de públic.

A més la galeria ofereix la possibilitat d'adquirir qualsevol obra d'art amb moltes facilitats a través dels seu Club Caixa d'Art. Aquest any, per celebrar els 33 anys del Club, la galeria ofereix  a tothom que faci la inscripció  durant el mes de novembre i desembre com obsequi de benvinguda: una obra gràfica de l'artista Salvador Montó.

El Club de Caixa d'art incorpora noves avantatges com son un servei de taxació,  descomptes especials i assessorament. D'altra banda, vol aconseguir una major participació del seus membres a través d'internet  (facebook i blog de la galeria).

El dia 18 de novembre  tindrà lloc la NIT DE CAIXA D'ART amb la presència de l'artista convidat SALVADOR MONTÓ . A  les 19,30 es farà una tertúlia amb l'artista i a continuació la  inauguració de l'exposició amb un tast de vi del Priorat"Formiga de Vellut" i  aperitiu salat .

GALERIA D'ART ANQUINS
Avgda. Dr. Vilaseca, 9-11
43202 REUS

Tel. 34 977312759
http://www.anquins.com
info@anquins.com
horari: de dilluns a dissabte,
de 10,30 a 13,30 i de 17 a 20,30 h.

Entrades populars