Javier de Cea a la Galeria Artevistas de Barcelona

Exposició " URBLIMINAL " de l'artista Javier de Cea.
S'inaugurarà a la Galeria Artevistas / Dia 1 de Desembre de 2011 a les 20H. (Entrada lliure).

JAVIER DE CEA
Exposició: "URBLIMINAL "
2011.12.01> 2012.01.29

"Urbliminal" és la segona exposició individual de Javier de Cea a la Galeria Artevistas. L'artista vol mostrar-nos de quina manera el seu treball de "reciclatge" d'informació urbana realitzat en els últims cinc anys ha anat incidint en la seva obra pictòrica.
Javier de Cea busca plasmar el pas del temps als carrers de la ciutat, observant de quina manera es van superposant les petjades de diferents intencionalitats, interactuant entre si. Línies, esténcils, esprai, stickers, codis i formes s'uneixen en un frenètic conjunt que adquireix, per qui observa les seves obres, un sentit nou i delirant.

Urbliminal és la primera exposició "viva" que es presenta a la Galeria Artevistas : L'artista instal·larà una varietat d'obres, pel que fa a formats i suports que aniran canviant al llarg d'aquestes vuit setmanes segons els seus estats d'ànims fins arribar a un inesperat i anhelat equilibri. Així, i l soroll i el caos colorit dels primers dies s'aniran diluint fins convertir-se en silenci i en una plenitud de tons blancs al final de l'exposició. No sabem en quins moments Javier de Cea decidirà modificar, treure, afegir, desviar o acabar la seva exposició ... cada setmana, cada dia, cada hora? El que sí sabem és que Urbliminal es presenta com una exposició vibrant i sorprenent que veritablement farà gaudir l'espectador.

GALERIA Artevistas
Passatge del Crèdit n º 4
08002 Barcelona
Tel / Fax (+34) 93 513 04 65
http://www.artevistas.com
http://www.facebook.com/Artevistas
Dilluns a diumenge: de 11h a 21h

Entrades populars