Premi a la Millor Galeria de Swab Barcelona

Swab Barcelona es complau a presentar, de la mà de la Fundació Banc Sabadell, el premi a la Millor Galeria de Swab Barcelona 2012. Aquest nou premi que presentarem en la cinquena edició de la Fira, consistirà en l'elecció, per part d'un jurat, de la millor galeria de Swab Barcelona 2012, i l'adquisició per part de la Fundació Banc Sabadell d'una de les obres de la galeria guanyadora per a la seva col · lecció. La Col · lecció de la Fundació Banc Sabadell té més de 6.000 obres d'artistes nacionals i internacionals. Entre els primers destaquen José Maria Sicília, Joan Fontcuberta, Miquel Barceló, Juan Uslé, Joan Muño. Entre els segons Anis Kapoor, Richard Serra, Dan Graham. El president de la Fundació Banc Sabadell, el senyor Miquel Molins Nubiola, Doctor en Història i Teoria de l'Art i director del Macba de 1995 a 1998, presidirà el jurat del premi.

La Fundació Banc Sabadell és, des de l'any 2010, un dels principals patrocinadors de Swab Barcelona. La missió de la Fundació Banc Sabadell és la promoció d'activitats de divulgació, formació i investigació en els àmbits social, educatiu, científic i cultural adreçades a tota la societat. En aquest àmbit, la Fundació Banc Sabadell patrocina programes o col · laboracions orientades a la promoció i el desenvolupament de les arts, la cultura i la conservació del patrimoni.

Swab Barcelona aprofita per anunciar que ajusta les seves dates i que tindrà lloc del 23 al 26 de Maig de 2012. Per primera vegada Swab Barcelona es realitzarà de dimecres a dissabte, donant l'oportunitat d'organitzar més activitats que mai i finalitzar amb una gran festa de cloenda el dissabte a la nit.

Segueix-los a la web http://www.swab.es, o al blog http://swabartfair.blogspot.com.

Entrades populars