'El que queda del dia' a la Galeria Sicart de Vilafranca #Exposicions

EL QUE QUEDA DEL DIA A DIA
Del 3 de març al 14 d'abril de 2012


(RELACIÓ GALERIA - ARTISTES)

 Artistes:

 Alejandra Alarcón, Maria Ängerman, Nicanor Àraoz, Diego Beyró, Anna Bordonada, Cristina Calderón – J. Paulete, Marta Espinach, Adriana Ferla, Patricio Gil Flood, Roger Guaus, Fernando Navarro Vejo, Anna Olivella, Laura Ortego, Gisela Ràfols, José Luis Serzo, Paulina Silva Hauyón, Paula Toto Blake, Florence Vaisberg, Eulàlia Valldosera, Leo Wellmar .

Al llarg d'aquests 11 anys, la galeria ha mantingut una estreta relació amb bona part dels artistes vinculats o que han exposat en ella a l'hora de trobar fórmules de col·laboració, tant per produir les exposicions com per a què l'artista pogués dur a terme projectes específics.

El que queda del dia a dia és fruit d'algunes d'aquestes col·laboracions. En ella hi ha obres que es mostren per primera vegada i d'altres que ja han format part en exposicions anteriors o van ser presentades en exclusiva en fires. En aquesta nova entrega de reflexió sobre el paper exercit fins ara per la galeria, fem ressò de la relació amb els artistes. També és una visió clarificadora dels diferents estadis conceptuals per on ha transitat la galeria en la seva contemporarietat.


Galeria Sicart
C/ de la Font , 44
Vilafranca del Penedès
galeriasicart@galeriasicart.com
http://www.galeriasicart.com/


Comentaris

Entrades populars