La Fundació Antoni Tàpies reobre aquest cap de setmana amb més obra de l'artista

La Fundació Antoni Tàpies reobre aquest cap de setmana amb més obres del genial artista.

La Fundació Antoni Tàpies obre una nova mostra d'obres d'Antoni Tàpies per aquest cap de setmana, que ve a complementar l'exposició d'homenatge que més de 11.000 persones ja varen poder veure durant els dos dies de portes obertes. Es tracta de l'exposició 'Antoni Tàpies. Col·lecció, #2', amb una selecció de dibuixos i quadres que van des dels anys 40 fins a l'actualitat. La mostra, a més, ofereix la possibilitat de contemplar el que es considera el primer quadre del genial artista, l'obra 'Zoom', i una primerenca i sorprenent sèrie de dibuixos. La Fundació Antoni Tàpies ha establert un preu simbòlic de 3 euros per poder accedir a aquesta nova exposició en atenció a la gran demanda de ciutadans que encara desitgen donar el seu últim adéu a l'artista i signar en el llibre de condolències.

Durant les dues primeres jornades de portes obertes a la Fundació Antoni Tàpies, amb motiu del traspàs de l'artista, la institució va rebre més de 11.000 visites de ciutadans que varen fer acte de presència. La muller d'Antoni Tàpies va cedir el quadre 'Terròs', mai exposat a la Fundació i en mans de la família des de la dècada dels 80, per tal que figurés al costat del llibre de condolències. Aquest quadre, d'una significació molt especial per a l'artista, està relacionat amb la mort i serà possible encara contemplar-lo aquest cap de setmana.

Algunes de les personalitats que varen signar al llibre de condolències varen ser Joana Ortega, Vice-presidenta de la Generalitat de Catalunya; Ferran Mascarell, Conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya; l'ex-President de la Generalitat de Catalunya, Pasqual Maragall; l'expresident José Montilla, l'exconseller de cultura Joan Manuel Tresserras, l'exconseller d'economia Antoni Castells, el diputat Joan Herrera, Nuria Enguita Mayo, ex-directora de la Fundació Antoni Tàpies, l'exalcalde de Barcelona, Jordi Hereu i moltes personalitats del món de l'art i de la cultura general, com ara Xavier Rubert de Ventós, Eliseu Climent, Antoni Llena, Rosa Novell, Oriol Bohigas, Vicenç Todolí, Pere Portabella i un llarg etcètera.

Dissabte i diumenge la Fundació restarà oberta de 10 a 19 h a un preu simbòlic de 3 euros.
El llibre de condolències estarà a disposició del públic a la sala de recepció.

http://fundaciotapies.org


Entrades populars