El Saló del Còmic celebra els 50 anys de 'Cavall Fort' amb una gran antològica


El 30è Saló Internacional del Còmic de Barcelona 2012 celebrarà els 50 anys de vida de la revista 'Cavall Fort' amb una gran exposició antològica dels còmics dibuixats per autors catalans. L'exposició 'Cavall Fort 50 anys', comissariada per la directora de la publicació Mercè Canela, mostrarà un total de 50 pàgines, tant originals com edicions, corresponents cadascuna a 50 sèries claus de la publicació amb títols com 'Ot, el Bruixot' de Picanyol, 'La casa sota la sorra' de Madorell, 'Pesquis i Baliga' de Viladoms o 'Maurici Bonull' de Marc i Pep Brocal . El Saló del Còmic se celebrarà del dijous 3 al diumenge 6 de maig en el palau número 8 de Fira de Barcelona.

FIRA DE BARCELONA. PALAU NÚMERO 8

Del dijous 3 al diumenge 6 de maig de 2012 

El 30 Saló Internacional del Còmic de Barcelona tindrà lloc al palau 8 de Fira de Barcelona. L'accés es realitzarà per l'Avinguda Reina Maria Cristina. El recinte del certamen comptarà amb uns 19.000 m2. 

Horaris:

Dijous 3 de maig: de 10:00 a 21:00 h.
Divendres 4 de maig: de 10:00 a 21:00 h.
Dissabte 5 de maig: de 10:00 a 21:00 h.
Diumenge 6 de maig: de 10:00 a 20:00 h.

Preus:

- Entrada general: 6 €
L'entrada es podrà adquirir a les taquilles del Saló del Còmic. L'entrada serà vàlida únicament per a una persona i un dia. També es farà venda anticipada a partir del 20 de març.

- Entrada Descompte: 4 €
De venda únicament a les taquilles del Saló del Còmic.
Els titulars del carnet  de les biblioteques públiques de Catalunya i del Carnet Jove podran adquirir les entrades al preu de 4 €. L'entrada serà vàlida únicament per a una persona i un dia. Aquesta oferta no és acumulable a altres promocions.

- Entrada Grups Escolars: 2 €
Per als grups escolars que vulguin fer la visita al Saló del Còmic l'entrada té el preu especial de 2 € per a cada alumne i és gratuïta per als docents acompanyants. Per obtenir aquest descompte, cal presentar a les taquilles un escrit amb el segell de l'escola i el vist-i-plau de la direcció del centre, on consti el nombre d'alumnes i professors que volen accedir al Saló. Aquesta promoció no és acumulable a altres descomptes.

Entrades populars