'Immunitat de capvespre' de Job Ramos al Bòlit de Girona


Immunitat de capvespre / Job Ramos
Amb la col·laboració de Jordi Salvadó, Grau Number One, Vicenç Lopez, Manel Quintana i Ariadna Rodríguez

Del 16 de març al 29 d'abril de 2012
Inauguració: dijous 15 de març a les 19.30h
ExpoCambra

El proper dijous 15 de març a les 19.30 h tindrà lloc la inauguració de l'exposició "Immunitat de capvespre", de l'artista olotí Job Ramos, a l'ExpoCambra (carrer dels Ciutadans, 12, de Girona).

Coproducció del Bòlit, Centre d'Art Contemporani. Girona i l'Arts Santa Mònica de Barcelona, Immunitat de capvespre és una instal·lació específica derivada de l'exposició "Camps invisibles. Geografies de les ones ràdio", comissariada per José Luis de Vicente i Honor Hager a l'Espai Laboratori de l'Arts Santa Mònica recentment.

Feta especialment per a Girona, l'obra es desplega en dos espais: la Sala d'Exposicions de la Cambra de la Propietat Urbana de Girona i un altre emplaçament que l'usuari que coneixerà si segueix les indicacions que se li donaran.

Partint d'un episodi que remet al desmantellament de Radio Liberty Pals, l'emissora de propaganda anticomunista que emetia des de la platja de Pals durant la Guerra Freda, Ramos proposa una experiència a manera de doble joc de miralls entre el que és real i allò que no ho és, entre allò que veiem i allò que se'ns amaga i entre domini i dominació, essent imprescindible la participació activa de l'espectador.

Mitjançant informació i un dispositiu d'escolta i guiatge que remeten a la clandestinitat, a la instal·lació Immunitat de capvespre els participants es veuran involucrats en una proposta en què realitat i representació es confonen. A través de la posada en joc de mecanismes de ficció, l'obra esdevé una visita a un espai singular on l'espectador viurà un episodi insòlit.

Bòlit / Centre d'Art Contemporani. Girona
----------------------------------------
Pujada de la Mercè 12 17004 Girona
Tel. 972 427 627 / 972 223 305
http://www.bolit.cat
----------------------------------------
http://www.facebook.com/bolit.centreartcontemporani
http://twitter.com/BolitGirona

Comentaris

Entrades populars