Concurs de Cartells Setmana de la Ciència 2012 #joproposo

Convocat el Concurs de Cartells de la Setmana de la Ciència 2012, dedicada a l'energia sostenible, l'envelliment i la neurociència
El termini de lliurament d'originals conclou el proper 16 de juliol

La Fundació Institució Catalana de Suport a la Recerca, entitat adscrita a la Secretaria d'Universitats i Recerca, ha convocat una nova edició del Concurs de Cartells de la Setmana de la Ciència, que se celebrarà del 16 al 25 de novembre de 2012. Enguany, la 17a edició de la Setmana (SC'12), estarà dedicada a l'energia sostenible, l'envelliment i la neurociència i els cartells hauran de reflectir aquestes temàtiques.

El termini de lliurament dels originals finalitza el proper 16 de juliol. Els originals (DIN A3 ampliable a DIN A2, en suport rígid i aptes per a impressió a quatre tintes) hauran d'incloure un text específic i el logotip de l'SC'12 i el de les entitats organitzadores, disponibles al web www.fundaciorecerca.cat/setmanaciencia, on també es poden consultar les bases del concurs. El guanyador del concurs serà premiat amb 1.000 euros.

Tradicionalment, la Setmana de la Ciència a Catalunya, organitzada per la Fundació Institució Catalana de Suport a la Recerca, basa la seva imatge en un cartell seleccionat a través d'un concurs obert a tota la societat. De les seves 17 edicions, 15 han comptat amb aquest concurs per triar-ne la imatge, al qual s'han presentat més de 700 cartells en el decurs d'aquests anys.

Els cartells s'hauran de lliurar a l'adreça:

Fundació Institució Catalana de Suport a la Recerca
Pg. Lluís Companys, 23
08010 Barcelona
Tel. 93 268 77 00

http://www.fundaciorecerca.cat/setmanaciencia

Entrades populars