Mecal Pro 2013, Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona #festivals

Mecal Pro, Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona, estrena dos nous espais per aquesta edició. El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona i el Convent de Sant Agustí es presenten com els dos nous espais per Mecal Pro 2013, Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona, que es celebrarà del 4 al 28 d'abril a la ciutat Comtal. El CCCB es convertirà en l'espai on es desenvoluparan les diferents conferències d'animació i en especial les projeccions d'aquesta secció a competició, del 18 al 21 d'abril. El Convent de Sant Agustí, per la seva part, serà partícip de la programació de l'11 al 14 d'abril, acostant d'aquesta manera el festival al barri del Born.

La incorporació d'aquests dos nous espais, s'afegeix als ja anteriors llocs on es va celebrar el festival l'edició passada i que tan bons resultats van donar: els Cinemes Girona, arribant al barri de Gràcia i on es projectaran els curtmetratges de les diferents seccions del 4 al 7 i de l'11 al 14 d'abril; l'Antic Teatre, centre cultural i social independent, que acollirà el festival també els primers quatre dies, del 4 al 7 d'abril; l'Institut Francès de Barcelona, que formarà part del festival durant l'última setmana, del 25 al 28 d'abril, junt amb el Palau de la Virreina Centre de la Imatge, on es durà a terme de nou el mercat internacional del curtmetratge els mateixos dies. Per la seva part, la Fàbrica Moritz de Barcelona, centre cultural, gastronòmic i d'oci de la ciutat, donarà el tret de sortida al festival acollint les sessions Pre Mecal els divendres 22 de febrer i 1, 8 i 15 de març, de 21 a 22.30 hores. A més, durant tot el festival serà una de les seus principals, on es duran a terme la roda de premsa i els diferents meetings.

Amb la distribució dels diferents espais que alberga el festival, es pretén arribar a nous públics i barris de Barcelona i, d'aquesta manera, obrir el festival a tots els ciutadans. Així doncs, Mecal Pro és un festival que es viu i es respira per tots els racons de la capital catalana.

Per a més informació:

C/ Clot, 46, 2º 2ª // 08018 Barcelona
http://cat.mecalbcn.org/

Entrades populars