Presentació del documental 'La dona, teixint cultures' a la Fundació Antoni Tàpies #exposicions #joproposo


.
Presentació del documental 'La dona, teixint cultures' a la Fundació Antoni Tàpies
Maria, Fattem, Aissatou, Xiao Miao és la història de 4 dones residents a la ciutat de Barcelona. Dones que trenquen amb aquells estereotips marcats per la nostra societat i ens mostren el seu periple de vida per reflexionar sobre el fet migratori i tot allò que han anat construïnt per tal de fer-se un lloc a Barcelona. Dones que han aportat tant o més del que han rebut i d'aquesta manera cada dia fan de Barcelona una ciutat d'una gran riquesa cultural.

Els convidem a veure el documental demà dijous 7 de febrer a les 17:00h a la Fundació Antoni Tàpies, Aragó 255. El projecte 'La dona, teixint cultures' ha participat com a activitat relacionada en el projecte 'Re.act.feminism' de la Fundació Antoni Tàpies on s'han dut a terme durant el mes de gener del 2013 debats a l'entorn de conceptes com 'immigració, identitat, discriminació, feminisme, estereotip'.

Després de la projecció, s'obrirà un espai de reflexió amb les productores del projecte: Omaira Beltrán, de l'Associació Intercultural Llatins per Catalunya, i Anna Alié Zanini, de la Fundació Guné.

Dia: Dijous, 7 de febrer 2013
Hora: 17:00h
Lloc: Fundació Antoni Tàpies
Coordinadores: Omaira Beltran i Anna Alié
Més informació a info@llatins.org 

Entrades populars