Una entrada per un llibre a la Fundació Antoni Tàpies #exposicions

La Fundació Antoni Tàpies engega una promoció que permet als visitants aconseguir una invitació gratuïta per a les exposicions en curs, Contra Tàpies i Antoni Tàpies. Col·lecció, # 5, amb l'adquisició, per 7 €, d'un llibre a escollir entre una selecció de títols de la botiga de la Fundació. 

La promoció comprèn un conjunt de publicacions que tracten sobre la figura i l'obra d'Antoni Tàpies, i altres catàlegs editats per la mateixa Fundació. Els visitants interessats podran gaudir d'aquesta oferta fins a la fi de les existències de cadascuna de les publicacions.

Les exposicions Contra Tàpies i  Antoni Tàpies. Col·lecció, #5 estaran vigents fins el proper 9 de juny.

Publicacions que formen part de la promoció: 


Antoni Tàpies, Memòria personal. Fragment per a una autobiografia (català i castellà)
Antoni Tàpies, Valor de l'art (català)
Roland Penrose, Tàpies (català i castellà)
Victòria Combalia, Tàpies (castellà)
Fundació Antoni Tàpies (1990) (opuscle en català, castellà i anglès)
Fundació Antoni Tàpies (1990) (opuscle en català, castellà i anglès)


Exposicions:

Contra Tàpies

Contra Tàpies
és una proposta que s'articula al voltant de tres interrogants formulats des de la més immediata frontalitat: a) quines van ser les tensions, i quins els vincles, que l'obra de Tàpies va mantenir amb els successius relats artístics on aquesta va anar inscrivint- se?; b) quines formes de diàleg i d'exhortació crítica podrien establir alguns artistes enquadrats en un temps diferent del de Tàpies, els quals posseeixen, a més, uns paradigmes estètics radicalment diferents?; c) en algun moment Tàpies va pensar, com Borges, que tota la literatura èpica sobre "allò tapià" estava parlant d'algú altre i no pas d'ell?

Antoni Tàpies. Col·lecció, # 5

La Fundació Antoni Tàpies presenta una nova selecció d'obres d'Antoni Tàpies pertanyents al fons de la Col·lecció. La mostra, que en aquesta ocasió es concentra a l'Espai A, inclou diferents moments creatius de l'artista des de la dècada de 1940 fins a la de 1990, i il·lustra l'evolució de tipologies, tècniques i materials emprats per Tàpies.

  
FUNDACIÓ ANTONI TÀPIES
ARAGÓ, 255 - 08007 BARCELONA
PRESS@FTAPIES.COM
http://fundaciotapies.org

Entrades populars