Projecte 'Creative Connections' a la Fundació Antoni Tàpies #educació #museus

Imatge en línia 1

Presentació del projecte Creative Connections
Dissabte 1 de juny, 10.30 h

A càrrec de Fernando Hernández

Creative Connections és un projecte europeu que tracta d'afavorir l'intercanvi entre escoles de primària i secundària, al voltant de les obres d'artistes contemporanis, que ens ajuden a qüestionar, plantejar i mediar  de manera artística qüestions que ens afecten per la nostra condició d'europeus.
Calendari: dissabte 1 de juny, 10.30 h
Durada: 3 h

Programa:

- Presentació del projecte a càrrec de Fernando Hernández.

- Presentació de les activitats a les escoles i instituts a càrrec d'Adriana Zampa. Institut Vincenç Plantada (Mollet del Vallés), Sandra Gómez. Escola Serralavella (Ullastrell), Marta Jiménez. Institut Torras i Báges (L'Hospitalet del Llobregat) i Carmela Màrquez. Escola Dovella (Barcelona). Ana Cañete i Elena Menéndez col·laboradores de la Facultat de Belles Arts als centres educatius.

- Debat amb els assistent.

Organitzadors: Grup Esbrina de la Universitat de Barcelona. 

Col·laboradors: Màster Arts Visuals i Educació: un enfocament construccionista. Facultat de Belles Arts. Universitat de Barcelona i Colbacat.
Participants: Institut Vincenç Plantada (Mollet del Vallés), Escola Serralavella (Ullastrell), Institut Torras i Bages (L'Hospitalet del Llobregat) i Escola Dovella (Barcelona).

Creative Connections és un projecte de tres anys d'investigació col·laborativa sis universitats participants i moltes escoles que va començar al gener 2012, i que està finançat amb el suport de la Comissió Europea sota l'esquema de Comenius (EACEA-517844).

Entrades populars