Swab Barcelona 2013 | Galeries + Premis

Imatge en línia 3

Swab Barcelona 2013 | Del 3 al 6 octubre 2013 | Pavelló Italià. Fira de Barcelona

Per la sisena edició de la Fira Swab Barcelona comptarà amb la participació de fins a 60 galeries que participen en els diferents programes.
A banda de l'habitual Programa General, per a galeries d'art emergent consolidadad, i MYFAF, per a galeries joves que participen per primera vegada en una fira d'art, enguany Swab Barcelona presenta diversos programes de galeries que se centraran en diferents aspectes, com el país d'origen o el tipus d'art que mostren.

5 Galleries Programme

Comissariat per BAR, una organització sense ànim de lucre, independent i mòbil dedicada a promoure l'intercanvi artístic a través de col · laboracions locals, nacionals i internacionals i el desenvolupament de projectes curatorials i de recerca. Aquest programa compta amb 5 galeries internacionals de menys de cinc anys de vida que presten una especial atenció a la recerca i la producció artística, així & iacu et, com una col · laboració de llarg recorregut amb els seus artistes.

Galeries participants en aquest programa:

Galerie Tatjana Pieters , Gent (Bèlgica)
Silberkuppe , Berlin (Alemanya)
Courtesy Gallery , Los Angeles (USA)
Projectes Ultraviolada , Ciutat de Guatemala (Guatemala)
Galerie Samy Abraham , Paris (França)

Galeries seleccionades per participar en el programa MYFAF (My First Art Fair):

Galerie Gouvernnec Ogor , Marsella (França)
Me & the Curiosity , (Pop Up Gallery)
Galerie Pleiku , Berlín (Alemanya)
Prawneg + Wolf , Bruneck (Itàlia)

La llista completa d'expositors i programes es donaran a conèixer en la roda de premsa oficial el 5 de juny al CCCB (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona).

Els premis Swab 2013, que enguany comptaran com a membres del jurat amb personalitats artístiques i culturals de tot Europa:

Premi Fundació Banc de Sabadell MILLOR GALERIA

President: Miquel Molins, Director de la Fundació Banc Sabadell

Membres del Jurat: Xavier Antich (President del Patronat de la Fundació Antoni Tàpies), Josep Maria Civit (Col · leccionista), Katerina Gregos (Comissària i directora artística d'Art Brussels), Jérôme Pantalacci (Comissari i director de Art O-Rama, Fira Internacional d'Art de Marsella), Glòria Picazo, directora del Centre d'Art La Panera)

Premi Mango MILLOR ARTISTA JOVE

President: Frans Bonet, director d'imatge de Mango

Membres del Jurat: Albertine de Galbert (Comissària i Directora de artesur.org ), Kristian Jarmuschek (Director de Preview Berlin), Josep Juanpere (arquitecte i col · leccionista), Martina Millà (Directora de Programació i
Projectes de la Fundació Miró), Nina Stricker (Director kunStart 12)

Premi Volkswagen de FOTOGRAFIA

President: Bartomeu Marí, director del MACBA
Membres del Jurat: Pepe Font de Mora (Director Fundació Fotocolectania), Juan Redon (col · leccionista), Álvaro L. de la Madrid (col · leccionista i membre del Taller de la Fundació MACBA), Han Nefkens (mecenes i escriptor)

Premi Col·lecció Diezy7 de DIBUIX

President: Fernando Romero, assessor del MOMA
Membres del Jurat: Ainhoa Grandes (Directora Fundació MACBA), Alicia Ventura (responsable artística de la Col · lecció DKV), Mercedes Vilardell (col · leccionista), Jaume Sordo (President de l'Associació d'Art Contemporani 9915)

Premi IDEA ART d'Marset

President: Javier Marset (Director d'Marset)
Membres del Jurat: Miquel Planas (artista i catedràtic d'escultura de la Universitat de Barcelona), Manuela Valentini (comissària). Els altres membres del jurat s'anunciaran pròximament.

El procés d'inscripció per a les galeries que vulguin participar en el Programa General segueix obert.

Swab Barcelona continua amb el seu programa Swab Off, amb Swab Stairs i amb As Sun As Possible, que tenen lloc al maig, i altres activitats que aviat s'anunciaran. Per obtenir més informació sobre aquestes activitats, si us plau visiteu: www.swab.es / activitats

http://swab.es/?lang=ca

Imatge en línia 1

Entrades populars