Absència Arxiu | Intervencions a la Fundació Antoni Tàpies #art

Imatge en línia 1

Absència_Arxiu
Intervencions a la Fundació Antoni Tàpies

Projecte de col·laboració entre la Sala d'Art Jove, la Fundació Antoni
Tàpies i Eina, centre universitari de disseny i art adscrit a la UAB.

Fundació Antoni Tàpies | 4 juny – 9 de juny de 2013
 
4 de juny . Fundació Antoni Tàpies

- 18 h i 19 h: Visites guiades per part dels autors de les intervencions.
- 20 h: Inauguració.

Absència_Arxiu consisteix en 7 intervencions que tenen lloc a diferents espais de la Fundació Antoni Tàpies i que han desenvolupat estudiants del Taller d'Arts Visuals del Grau de disseny d'Eina.

El projecte s'ha portat a terme per mitjà de processos d'investigació que els estudiants han realitzat a l'arxiu d'exposicions temporals del museu. A partir del Llibre d'absències d'Antoni Marí (Barcelona, 2012), s'han generat un seguit de relectures d'aquest fons documental, les quals plantegen reflexions tant a l'entorn d'un seguit d'exposicions d'art contemporani com a l'entorn dels conceptes d'absència i realitat en relació amb el mateix arxiu.

Els projectes d'intervenció han estat realitzats per: Ingrid Aparicio, Marta Arias, Berta Bahr, Maria Barrancua, Mercedes Canals, Natàlia Anna Carbonell, Blanca Cuartero, Ioana Garamendia, Pablo Gárate, Lilia García, Anna Gracia, Carla Hausmann, Gerard Jorba, Marta Jurado, Pere Llabata, Maria López,
Blanca Maristany, Judith Monjo, Gemma Montoy, Mireia Navarro, Cristina Pi-Gibert, Maria Pla, Joan Richarte, Gregorio Rojas, Raúl Rodríguez, Gerard Rubiera, Alba Suárez, Clara Tarragó, Georgina Vera, Carla Vilà, Nélida Villar, Jeannette Welters.

Per mitjà de la col·laboració de la Sala d'Art Jove, el projecte ha comptat amb processos de tutoria per part de Lúa Coderch i Juan Crespo.  El Taller d'Arts Visuals d'Eina ha estat desenvolupat per la professora Tània Costa. El projecte s'inscriu en el projecte Prototips en codi obert de la Fundació Antoni Tàpies.

ARAGÓ, 255 - 08007 BARCELONA
TEL.: +34 934 870 315 - FAX: +34 934 870 009
MUSEU@FTAPIES.COM
WWW.FUNDACIOTAPIES.ORG

HORARIS: DE DIMARTS A DIUMENGE DE 10 A 19H. DILLUNS TANCAT