'Habitació doble o individual?' a Centelles #art #exposicions


Exposició col·lectiva Aleix Art 2013
Habitació doble o individual?

27 juliol - 18 agost 2013
Capella de Jesús, Centelles

La inauguració tindrà lloc el proper dissabte, 27 de juliol de 2013, a les 7 de la tarda, a la Capella de Jesús de Centelles. L'obra de 23 artistes. Cada un participa amb una obra de tema lliure. I els que han volgut, gairebé la majoria, també n'han fet una amb el tema "Viure sol, viure en parella". El tema de l'exposició inspira el subtítol de la mostra, que figura també al cartell: "Habitació doble o individual?".

Participen a la mostra els artistes: Roman Arañó, Marina Berdalet, els Bonobos, la Laura Ramos, l'Eva Pujol, la Núria Guinovart, en Jaume Roure, en David Casals, la Imma Parés, la Fina Tuneu, l'Antoni P. Vidal, la Zenda, l'Eduard Duran, en Swasky, en Leri, en David Viñolas, l'Olga Molina, l'Anna Taratiel, l'Eulàlia Llopart, en Jaume Moroldo, la Marta Postico, en Jordi Sarrate i l'Aleix Mataró.

L'exposició compta amb un catàleg i ha estat possible gràcies la bona predisposició dels artistes i al suport de l'Ajuntament de Centelles i de set sponsors que han permés sumar esforços: Biés Osona, Pilar Puig,Pisca disseny gràfic, Dorseran, La Sagrera, La Drogueria i Terrytowel. 


Entrades populars