Es presenta La Tardor de l'Art, per acostar públic a les galeries catalanes #art #galeries

Imatge en línia 1
La Galeria Anquin's de Reus és una de les participants de La Tardor de l'Art. 

La TARDOR DE L'ART és un projecte que vol apropar les galeries al públic de tot Catalunya i que compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya a través de l'ICEC. Aplega 20 galeries  en una iniciativa conjunta de totes les Associacions  de galeries d'art del país. Les galeries seleccionades varen presentar propostes innovadores per tal de aconseguir captar nous públics a les galeries.

Aquest matí s'ha presentat en roda de premsa al Departament de Cultura de la Generalitat tot el seguit d'activitats i exposicions que conformen LA TARDOR DE L'ART. L'activitat que inicia la TARDOR DE L'ART tindrà lloc a Reus  el divendres 20 de setembre. La galeria d'art  Anquin's inaugura l'exposició DIBUIXANT LA NIT que aplega 17 artistes joves entorn el dibuix contemporani.  A les 7 de la tarda, al centre de la ciutat (Plaça Prim) els 17 artistes participants dibuixaran sobre el paviment urbà fent un recorregut pel Carrer Sant Joan fins arribar a la galeria.  A les 8 de la tarda, tindrà lloc la inauguració a la galeria amb repartiment de "fanzines", declaració d'intencions  i lectura de textos dels artistes participants.

Els divendres 27 de setembre i  el 4 d'octubre també están programades xerrades entorn al dibuix contemporani.  D'altra banda, la galeria està realitzant una campanya de micromecenatge a través de la web verkami  on s'ofereixen dibuixos originals per un preu popular (60€). Més informació a la web de la galeria: http://www.anquins.com . L'exposició es pot visitar del 20 de setembre al 16 d'octubre: 50 dibuixos originals que son reflexions entorn a la nit, el somni, la vigilia amb interpretacions diverses. Tota la programació de la TARDOR DE L'ART i les  activitats que es desenvolupen son gratuites i obertes a tothom.


Entrades populars