CÒMIC NOSTRUM , Festival Internacional de Mallorca #fires

Imatge en línia 1

La sisena edició de CN, tendrà lloc entre el 22 i 27 d'octubre desenvolupant-se en diferents espais de Ciutat, com el CC Sa Nostra, el CAC de Ses Voltes, l'Escola Superior de Disseny, el CEF, la galeria Cerdanya 8, les llibreries Norma Còmics i Agapea, el Museu de la Jugueta i el cafè Molta Barra. 

Còmic Nostrum viu un nou impuls i una nova etapa, la tercera, des de que el Clúster de Còmic i Nous Media n'assumí el disseny i la coordinació en el 2012. Començà, impulsat per l'Associació d'Amics i Víctimes del Còmic, de 1999 a 2003 com a CN, Setmanes culturals. Continuà en el 2007 com a Fira CN fins a 2011 i es situa com a Festival Internacional CN l'any 2012, passant el testimoni al Clúster de Còmic i Nous Media.

Dirigir per l'actual president del Clúster, el dibuixant Bartomeu Seguí i coordinat de forma horitzontal entre els membres més actius de l'entitat, està aconseguint un programa més profund i de més qualitat cultural que mai.

El Clúster de Còmic i Nous Media és l'associació sectorial, no gremial, de professionals del còmic, la il·lustració, l'animació i els videojocs de les Illes. N'arreplega els seus principals actors.

Organitza: Clúster de Còmic i Nous Media
Patrocinen: Institut d'Estudis Baleàrics, l'Ajuntament de Palma, Palma 365,
Fundació Palma Espais d'Art i el Clúster de Còmic i Nous Media i les aportacions ciutadanes via serigrafies.


Passeig Dalt Murada s/n 
07001 Palma de Mallorca, Illes Balears 
Tel +34 971 72 87 39 
http://sesvoltes.org/

#balears

Entrades populars