'Autotrance', lab-performance intensiu de Sánchez Zelada a Symbolon



Lab-Performance intensiu 'Autotrance' desenvolupat en tres fases connectades al recorregut de tres espais de laboratori Symbolon com a cos viu. Proposa el trànsit d'una "bioarquitextura" on l'espai físic i subtil, la nostra pròpia biologia i el text sorgit d'un joc hermenèutic proporcionen diferents claus simbòliques i vitals per desenvolupar sincronies entre el nostre interior i el seu propi entorn .

Fase 1: Elaboració grupal d'un protocol oracular lúdic a partir de la interacció de la nostra intenció amb un conjunt de llibres . Hermenèutica i psicogeometría aplicada .

Fase 2: Aprofundiment de cada intenció per mitjà de Autohipnografia sonora grupal .

Fase 3: Biorretrointención expressada a través de la veu , instruments ressonants i música .

Autotrance es basa en diferents formules relacionades a la hipnoteràpia Ericksoniana ia la PNL ; Aquestes són aplicades per mitjà de diversos formats de l'art i les ciències contemporànies perquè els nostres diferents estats de consciència , connectats en el tràngol , trobin la seva via més convenient d'expressió en relació a la intenció proposada.

Portar un llibre significatiu en la teva vida o que actualment et trobis llegint .

Dia i Hora : Diumenge 17 de novembre de 17 a 21hs .
Lloc : laboratori Symbolon

Aportació voluntària ( Cal reservar plaça. Aforament limitat )

El 15 de Novembre, com cada divendres de 20 a 22hs .
Trobada de Autotrance per seguir reconnectant .

Aportació : 12 €

Adreçat a persones interessades en trobar-se a si mateixes i compartir en grup . No és necessari el coneixement previ del tema.

Trobades acompanyades per Sebastián Sánchez Zelada, artista i director del laboratori Symbolon. Interessat en la fusió de les arts i ciències ampliades per mitjà de processos híbrids i amb l'ús de tecnologies inherents a l'ésser i la seva autoconstrucció.

Informació i inscripcions :

Laboratori Symbolon | Art i ciències ampliades
Llatzeret 13 bx. 
Barcelona, Catalunya

Entrades populars