Portes Obertes per inaugurar la 'Plataforma Llançadora' del Bòlit de Girona #Art #Girona


















Jornada de portes obertes
Divendres 22 de novembre a les 19h.

(Carrer de la Força 13, principal, Girona)

Divendres 22 de novembre 2013, a partir de les 19h.,  a l'espai Cookingirona (Carrer de la Força 13, principal de Girona), hi haurà jornada de portes obertes per donar a conèixer la Plataforma Llançadora, el workshop obert del Bòlit Emprèn. A l'acte hi assistirà l'Alcalde, Carles Puigdemont.

La Plataforma Llançadora és un espai creat per a acollir projectes creatius on cinc artistes i dissenyadors, seleccionats en convocatòria pública, treballen conjuntament i de cares al públic en la modalitat de taller-botiga. L'objectiu del projecte és l'activació i consolidació de sectors emergents de les indústries creatives, amb la voluntat d'innovar en sectors tradicionals de les arts i la creativitat fent especial atenció a les arts visuals.

Aquest espai de treball compartit és un projecte pilot que vol impulsar projectes vinculats a la creació artística i a les indústries creatives, que tenen possibilitats de millora si entren en contacte directe amb el públic de cares a potenciar-ne la seva visibilitat i així com millorar-ne la viabilitat empresarial.

Es podran descobrir les propostes dels col·lectius Blaublau; pintura i escultura i Mud Mud; ceràmica, el tèxtil creatiu de Cool Catalans  i Alconhector (NU) i el disseny gràfic de MidWest Studio.

D'altra banda, Cookingirona  es presenta com un espai multidisciplinari que vol motivar les relacions professionals i que ja acull cinc empreses de perfils ben diferents com són un estudi d'arquitectura, uns programadors d' aplicacions, uns generadors de contingut editorial infantil, una assessora de projectes europeus o un estudi de càlcul d'estructures.

L'espai estarà obert al públic de dimarts a dissabte de 10 a 13h i de 17 a 19h fins el proper mes de febrer de 2014.

La iniciativa Plataforma Llançadora forma part del projecte del Bòlit Emprèn impulsat pel Bòlit, Centre d'Art Contemporani. Girona de l'Ajuntament de Girona i subvencionat pel SOC i el Fons Social Europeu, d'acord amb el Programa d'ajuts a Projectes Innovadors i Experimentals, regulat per l'Ordre EMO/312/2012.

Bòlit Emprèn és el servei de suport a les arts visuals i a les indústries creatives de Girona, impulsat pel Bòlit, Centre d'Art Contemporani. Girona de l'Ajuntament de Girona i subvencionat pel SOC i el Fons Social Europeu i ofereix un catàleg de serveis adreçats a professionals i empreses del camp artístic i de la creativitat en general.

Bòlit, Centre d'Art Contemporani. 
Pujada de la Mercè, 2 
Girona

Entrades populars