Inauguración exposición colectiva "crossing lines" a la Galería Victor Lope #Exposicions

Imatge en línia 1

CROSSING LINES / EXPOSICIÓ COL·LECTIVA

Galeria Víctor Lope Art Contemporani
Del 19 de desembre al 11 de febrer

Inauguració: Dijous 19 de desembre a partir de les 19:30 h.

Ens complau convidar-vos a la inauguració de la pròxima exposició de la galeria, una col · lectiva centrada en la figuració contemporània, un viatge a través del dibuix, el collage, la il · lustració i la fotografia. Mostrarem per primera vegada a la galeria els collages de Maria Rivans (UK), una artista el treball vam donar a conèixer en SWAB. També presentarem l'obra de Akos Major (Hongria), amb dues fotografies de la seva sèrie sobre Emirats Àrabs, increïbles collages de la sèrie Aerofauna de Valero Doval, que conviuran amb les escultures de paper de Diana Beltrán Herrera (Colòmbia), també primícia a Barcelona . 

Presentarem l'obra gràfica de Juan Francisco Casas, quatre fotopolímers d'edició limitada acompanyats d'un llibre que recull els seus millors treballs, coneguts a tot el món, i l'obra de Narcís Gironell, tot un referent del pop a Catalunya.
I no podem oblidar la resta d'artistes participants, que formen part de la cartera de la galeria i el treball ja ha estat presentat en anteriors col · lectives i fires: Malgosia Jankowska, Gustavo Diaz Sosa, Bernhard Quade, Alexander Korzer Robinson, Johan Barris, Jordi Prat Pons, Chamo San i Hollie Chastain.

C/ Aribau 75
08036 – Barcelona

Entrades populars