15 de gener 2014: 'Closing party' de Drap-Art'13 #fires #barcelona



Drap-Art'13 closing party  

El 15 de gener es tanca la exposició de Drap-Art al Generator Green Hostels & Hotels.
Us esperem a la 'closing party' a partir de les 19h al carrer Còrsega, 375 - 377, amb DJ Dalida Kabir.    

Drap-Art'13. Festival Internacional de Reciclatge Artístic de Catalunya es va celebrar al CCCB i voltants, entre el 13 de desembre de 2013 i el 5 de gener de 2014. 

Igual que les edicións anteriors, Drap-Art'13 es desenvolupà en vuit modalitats, que ens han acostat al reciclatge creatiu: exposicions col·lectives d'obres d'art i objectes de disseny realitzats amb materials reciclats, intervencions en l'espai públic, l'espai de reflexió, el tradicional mercat d'art i disseny, tallers participatius, espectacles, audiovisuals i cinema del medi ambient.

Drap-Art'13 cerca l'equilibri entre artistes nacionals i internacionals, entre artistes novells i consolidats, per propiciar l'intercanvi entre països i generacions. Per aquesta raó, a més a més dels artistes, músics, talleristes, dissenyadors, conferenciants, realitzadors... seleccionats per la convocatòria oberta, el festival comptarà amb la participació d'artistes convidats en col·laboració d'entitats, galeries i curadors independents especialitzats.

Com a incentiu especial, Drap-Art'13 va comptar per cinquè any consecutiu amb el Premi Residu'Art, atorgat pel grup HERA en les categories "Artista emergent" i "Artista professional".

Han passat uns 15.000 visitants per Drap-Art'13, que acollirà més de 150 artistes, músics, talleristes, dissenyadors, conferenciants, realitzadors.   


Drap-Art'13

Entrades populars