Beques per realitzar projectes per a la promoció del patrimoni cultural #beques

Beques per realitzar projectes per a la promoció del patrimoni cultural dins el projecte europeu I AM (International Augmented Med)

El projecte europeu I AM (International Augmented Med) s’emmarca en el programa de cooperació transfronterera Conca Mediterrània de l’instrument de Veïnatge i Paternitat per al període 2007-2013 (ENPI CBC Med Programme ). El programa inclou els països de la Unió Europea (UE) i les regions dels països socis de la Conca Mediterrània.

I AM és un projecte de cooperació internacional amb l'objectiu de potenciar i difondre les tecnologies multimèdia innovadores per a la gestió del patrimoni cultural i natural.

El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya participa en aquest projecte i publica una convocatòria de beques que es concreta en tres modalitats:

a) Projectes d’aplicacions de realitat augmentada per a dispositius mòbils d’elements del patrimoni cultural de la ciutat de Girona.

b) Projectes de vídeo mapatge (vídeo mapping), a projectar sobre l’edifici de la Casa Pastors (Palau de Justícia) de la ciutat de Girona. 

c) Suport al seguiment i la col·laboració en el desenvolupament del projecte europeu I AM.

A qui va dirigit?

Per a les modalitats a) i b), a les persones físiques nacionals d'un dels estats inclosos en la “regla de nacionalitat” de l’Instrument Europeu de Veïnatge i Partenariat (ENPI) . Els sol·licitants han de ser els responsables directes de la preparació i gestió dels projectes.

Per a la modalitat c), a les persones físiques que no faci més de 5 anys que hagin finalitzat els estudis en qualsevol tipus de titulació universitària o postgrau.

Termini de sol·licitud: del 21 de gener al 17 de febrer de 2014.

Les persones amb residència a territori espanyol hauran de presentar la sol·licitud permitjans telemàtics. Caldrà que disposin d'un certificat digital.

La resta de sol·licitants podran presentar la sol·licitud presencialment o per mitjans telemàtics. En aquest segon cas també caldrà disposar de certificat digital.

Us oferim un servei per ajudar-vos a complimentar i tramitar les sol·licituds telemàticament. Podeu demanar cita prèvia  per fer ús d'aquest servei.



Entrades populars