Jornada de portes obertes al Konvent de Cal Rosal, Berguedà #agenda #exposicions #ca



DISSABTE 29/03
De les 16 h a les 21 h
konvent Cal Rosal

EXPOSICIÓ / CONCERT / JARDÍ

Aquest 2014 konvent fa un pas endavant per tal de donar continuïtat al projecte i oferir propostes culturals durant tot l'any. Per un cantó, konvent s'ha constituït com a associació cultural, i a part de programar activitats mensualment, a partir de juny s'obrirà cada dia amb un nou projecte que combina art i gastronomia. Per altra banda, també s'han començat a dur a terme tasques d'adequació, manteniment i millora de l'espai, que considerem de gran valor patrimonial i arquitectònic.

És per això que el proper dissabte 29 de març fem una jornada de PORTES OBERTES, amb el clar objectiu de mostrar-vos la feina feta, la recuperació del jardí, els nous espais… i on tindreu l’oportunitat de fer-vos membres de l’associació.

Exposició:

Il·lustracions de la berguedana Maria Cosp

Maria Cosp presenta a konvent per primera vegada el seu treball. Contes il·lustrats, Moleskine i làmines amb acrílic. Maria Cosp és de professió Farmacèutica-Homeòpata i de vocació il·lustradora-autora de contes il·lustrats i formada a l’escola Massana, Nau Ivanov, Marta Parera i Tanja Smit.

Música: A les 18h, la cantant Geeta Pearson, afincada a Montreal, ens oferirà un concert intimista i amb una veu única, recordant-nos els inicis de Bjork, passant per Lhasa i acaronant Patti Smith.

Geeta Pearson és un cantant i compositora multi-instrumentista , exploradora vocal , artista i poeta de Montréal. Crea art amb sons i paraules des de fa molts anys . Compon amb un ambient real , sensible i cru influenciat per la seva imaginació, la llibertat, la bogeria, la gent, l'art i la vida.

Geeta és reconeguda pels seus potents directes en les que combina piano, teclats, efectes, harmonies, ritmes i percussions amb la poesia surrealista.

Ha participat en multitud de festivals tant americans com europeus. Un dels seus darrers projectes va incidir en explorar sons electrònics i veus inspirades en la música contemporània d'Armènia a les Arts i la Cultura Estudis de Laboratori a Yerevan, Armènia.

http://www.konventzero.com

Entrades populars