L'Espai d'Arts de Roca Umbert obre la convocatòria d'accés a la residència d'artistes #beques #ca


Hi poden accedir artistes, creadors i investigadors, i també estudiants que tinguin un projecte artístic per desenvolupar. 'Espai d'Arts de Roca Umbert ha obert una nova convocatòria d'accés  a la residència d'artistes. En aquests moments, dels dotze tallers disponibles n'hi ha tres de lliures. Tots ells han estat condicionats fa poc per adaptar-los a la seva funció.  

Els espais de residència s'adrecen a artistes, investigadors i creadors que vulguin desenvolupar un projecte de creació, recerca o investigació en l'àmbit de les arts visuals i plàstiques.  Es tracta de tallers d'entre 12 i 52 metres quadrats de superfície, amb llum natural, ventilació i instal·lació elèctrica, amb possibilitat de fer-ne un ús individual o bé compartit. L'espai més gran, que actualment està lliure, es reserva a estudiants, vuit com a màxim, que vulguin desenvolupar projectes tutoritzats pel seu centre educatiu. La durada de les residències és d'un any prorrogable a un màxim de tres. Durant l'estada, l'artista resident haurà d'establir vincles amb l'Espai d'Arts o amb la resta de creadors, de manera que hi hagi un retorn social, d'acord amb la filosofia de l'equipament, que posa l'accent en la importància del procés artístic, en la interrelació de disciplines i en el contacte entre l'artista, el públic i la institució.

El preu dels tres espais disponibles actualment oscil·la entre els 30 i els 50 € mensuals (20 € en el cas dels estudiants).  El preu públic de tots els espais es pot consultar a: 

Entrades populars