Tallers Oberts d'artistes: Crida a la participació pel Dia Internacional de l'Art a Girona #tallers #ca

Dia Internacional de l'Art | 12 i 13 d'abril de 2014
Tallers oberts – crida a la participació

Després de la bona acollida de la darrera edició, un any més Bòlit, Centre d'Art Contemporani. Girona vol celebrar el Dia Internacional de l’Art amb la coordinació de les diverses activitats organitzades des de diferents entitats i agents artístics de Girona i comarques.

Enguany, està previst celebrar el Dia internacional de l'Art durant tot un cap de setmana: el dissabte 12 d'abril a Girona i el diumenge 13 d'abril a les comarques gironines, per tal de donar la possibilitat al públic de fer un seguiment ampli del que succeirà a ciutat de Girona però també visitar les propostes de les diverses poblacions i dels agents del territori.

TALLERS D'ARTISTES

Una de les novetats d'aquesta edició és una jornada de portes obertes als tallers dels artistes i per a fer-ho volem fer una crida a la participació a tots els creatius del territori que vulguin obrir els seus espais de treball.

Si esteu interessats en participar i podeu obrir el vostre taller al públic d'11 a 14 i de 17 a 20 h, el dia 12 d'abril si sou de Girona i el 13 d'abril si teniu el taller a les comarques gironines, envieu un mail a l'adreça info@bolit.cat

Més informació: www.bolit.cat
 
Bòlit, Centre d'Art Contemporani. Girona
Tel.: 972 427 627 / 972 223 305

Entrades populars