La Fundació Joan Miró inicia la campanya '7.000 m2 de temps' #ca #patrimoni

La Fundació Joan Miró de Barcelona presenta una campanya de comunicació amb la voluntat d’acostar-se a la ciutat i de mostrar-se al públic local com un espai que ofereix activitats molt diverses més enllà de la contemplació de l’art.

 

La campanya de comunicació vol reforçar la ubicació de la Fundació com un valor positiu i presentar-la com un lloc que ofereix temps per a l’art, l’arquitectura, els amics, la família, la natura, la gastronomia, l’experimentació o una vista privilegiada de la ciutat. El punt de partida de la campanya és l’espai de la Fundació, un projecte comú entre Joan Miró i l’arquitecte Josep Lluís Sert, qui va concebre l’edifici.

 

L’element principal de la campanya és un conjunt de vuit volums corporis inspirats en les formes arquitectòniques de l’edifici i repartits per l’espai públic de la ciutat. Cadascun d’aquests volums porta inscrites les paraules 1 m2 de temps en català, castellà o anglès, i remet al web de la campanya www.tempsper.cat. Des d’aquest lloc web es convida els ciutadans a pensar a què volen dedicar el seu temps i es descobreixen els actius que ofereix la Fundació Joan Miró. També s’hi pot veure un vídeo d’animació on tots els volums creen la forma de l’edifici.

 

Fundació Joan Miró

Parc de Montjuïc

08038 Barcelona

www.fundaciomiro-bcn.org


Entrades populars