Col·lectiva a la galeria Jordi Barnadas #exposicions #ca

Maig 2014
Col·lectiva a la galeria Jordi Barnadas

Del 6 al 31 de maig

Exposició de manera col·lectiva d'obra recent i molt triada d'artistes, alguns amb els que ja fa molts anys que treballem i d'altres que exposen amb la Galeria Jordi Barnadas tan sols des del 2013.

ADAM

Artista Veneçolà de gran personalitat, fincat a Barcelona des de fa ja més de 10 anys, ha aconseguit una forta projecció internacional.

Ens presenta llavis suggerents i espais metafísics carregats de poesia.

 
DIXON

Els seus paisatges, que per la seva impecable tècnica semblen freds però son plens d'ànima, ens transporten al seus orígens Nord Americans. Ara podreu veure un tast del que serà la seva individual amb nosaltres el proper mes d'octubre.

FIGUERAS

L'inspira l'anar i venir de la gent a la nostra ciutat i és el que ens presenta, pintat, a pesar de la seva joventut, amb tècnica admirable, fruit entre d'altres de moltes hores de treball i investigació.

MACAYA

Pintor que ens recorda la pintura espanyola del XVIII per la seva tècnica del clarobscur.

La força i la sensibilitat de la seu traç les podem veure reflectides per exemple en els ulls dels animals que ens presenta. Artista molt valorat i plenament consagrat malgrat ser encara jove. 

MARC JESÚS

Ha creat un Univers propi, fàcil de reconèixer. Les parets de la galeria tornaran a omplir-se amb l'alegria de les seves grassonetes blaves però amb una nova tècnica sobre planxa de ferro.

MOREU

Escultora figurativa que juga amb la ingravidesa, el moviment i el simbolisme per expressar amb els seus bronzes els sentiments més profunds. Catalana que ha viscut i treballat a diferents ciutats d'Europa i Estats Units, internacionalitzant així les seves creacions.

OGAWA

Pintora Japonesa, totalment integrada en el panorama català, va fer amb nosaltres la seva primera individual el passat mes d'octubre amb molt d'èxit. Seguint la petjada tècnica d'Antonio López, ens planteja uns viscuts i càlids interiors.

WILKINS (Klezcowska)

Jove pintora Polonesa, la seva és una pintura intimista de factura tècnicament clàssica però d'esperit i temàtica molt jove. Expressius contrallums ens captiven i ajuden a imaginar histories senzilles i entranyables.

galeria JORDI BARNADAS
Consell de Cent , 347
(entre Psg. de Gràcia i Rbla. Catalunya)
08007 Barcelona
tel: 93 2156365
619717048
www.barnadas.com 

HORARI dilluns de 17 a 20:30h.
de dimarts a divendres de 10:30 a 13:30h. i de 17 a 20:30h.
dissabtes d'11 a 14h. i de 17 a 20:30h.

Entrades populars