'Onades' de Paco Ferrando a la Galeria Barnadas #exposicions #ca

PACO FERRANDO | onades
Del 4 al 28 de juny de 2014
 
Paco Ferrando ha viscut prop del mar des de ben petit, al Maresme, fet que queda clarament palès en la seva obra. Després d'acabar la formació de Belles Arts, viatja als Països Baixos per estudiar la pintura flamenca i holandesa. A partir d'aleshores inicia decididament la seva carrera com a pintor.  

Aquesta mostra amb nom que no amaga secrets, malgrat tractar-se d'un estil realista volem fer notar en la seva obra un punt d'avantguarda en la pinzellada fresca que percebem a l'acostar-nos als quadres i és gairebé monotemàtica amb la voluntat de fer d'aquesta, una exposició singular pel mon de sensacions que es crea a l'estar rodejats de les teles d'aquest artista.

Ens meravella contemplar com Ferrando capta la llum que es filtra entre les onades, el moviment de l'aigua i observar com -pel seu propi impuls- l'onada mor en arribar a la sorra. Ens sembla poder escoltar la remor del mar, sentir la seva salabror i l'aire humit i fresc. Dins d'un realisme contemporani també es pot imaginar i somiar.

galeria JORDI BARNADAS
Consell de Cent , 347
08007 Barcelona 
www.barnadas.com

HORARI dilluns de 17 a 20h
De dimarts a divendres de 10,30 a 13,30h i de 17 a 20h
dissabtes d'11 a 14 i de 17 a 20h

Entrades populars