Barcelona, Catalonia | Swab Toyz 2014 by FLS | Swab #ca #fires












La proposta parteix de la idea de lliurar exemplars en blanc de 8 Bunny Qees a dissenyadors i artistes perquè cada un d'ells faci la seva versió personal d'aquest Toy. Part d'aquests Toys customitzats es podran veure durant el mes de juny a La Comercial, situada al Born.

Els Toys se subhastaran durant el mes de juny. El 100% dels fons recaptats per la venda dels Toys aniran destinats a la Fundació Lluita contra la Sida (FLS) que sota la direcció del Doctor Bonaventura Clotet és una entitat sense ànim de lucre que té com a objectius l'assistència, investigació i docència en el camp de la infecció per VIH.

Gràcies a la col · laboració de Sotheby 's, durem a terme una subhasta presencial el proper dijous dia 19 de juny a El Palauet, on se subhastaran una selecció de 20 Toys. La resta de Toys se subhastarà en línia, entre els dies 20 i 30 de juny.

Els artistes que han col·laborat en aquesta edició són: 

Pau Aguirremota, Anthony Ausgang, Octavio Barrera, Rafel Bianchi, BlopPlus, Nolasc Brent, Javi Calleja, Paula Carbonell, Cristina Castañer, Victor Castell, Chan, Ciclopep, Josep M. Civit, Sandro Colbertaldo , Marc Comas, Rosó Cusó, Deeten, DrilOne, Gerard Fernández Rico, Ivana Flores, Christian Fogarolli, Sergio Gallegos, Emilio García, Steve Gibson, Gina Gimenez (Júlia i Teo), Godhay Toys Graphics, Aleix Gordo, Víctor Jaenada, Julie B , Jon Paul Kaiser, Kans, KMNDZ, Julián Lorenzo, Carlos Marquis, M69 Barcelona, ​​David Méndez Alonso, Hanako Mimiko, Mariona Moncunill, Guillermo Mora, Joan Morey, Marc Notiavoli, Jorge Ochagavia, Okokume, Okrabelo, Anna Oset, Jordi Prat Pascual , Juan Redon, Factoria Rent Me, Conrad Roset, Samuel Salcedo, Óliver Sánchez, Erik Mark Sandberg, Amparo Sard, SES, SM172, Soem, Syntetik, Tacte, Joan Tarragó, Carla Tarruella, Mark Todd, Marina Vargas, Olimpia Velasco, Enrique Zamora, Zems.

Aquesta iniciativa està comissariada per Juan Redon i compta Amb el patrocini de Secret Lapolab que un any al mes, subministra gratuïtament a els Toys en blanc, a punt per ser customitzats.

Swab Barcelona
Carrer de Prats de Molló, 7,
Barcelona, Catalunya

Entrades populars