Converses gratuïtes a la Tàpies: 'Tres instantes, un grito' #conferències #ca

Dimarts 17 de juny a les 19:00 h.
Conversa a partir del documental Tres instantes, un grito

Amb Cecilia Barriga.

Un viatge casual i descriptiu seguint el rumb de tres instants d'indignació ciutadana. A Madrid es Pren la Plaça a la Puerta del Sol al crit de "Que no, que no ens representen, que no!", a Nova York al Occupy Wall Street es canta "Som el 99%!" i a Santiago de Xile es Pren el Col·legi i els estudiants després de set mesos d'ocupació entreguen els seus col·legis sota el crit de "L'educació xilena no es ven, es defensa!".

Tres instantes, un grito neix de la fascinació per les derives espontànies d'una ciutadania global i indignada, que al final es fon amb el desig i la força d'un únic crit contra el capitalisme: Aquest sistema el canviarem!

Cecilia Barriga va néixer a Concepción, Xile. L'any 1977 es traslladà a Madrid on realitzà estudis de cinema i televisió a la Universidad Complutense de Madrid. Ha residit a Nova York, l'Havana, Berlín, Zuric i a Concepción. Des de fa més de trenta anys treballa en la creació audiovisual utilitzant diversos formats i gèneres com el cinema de ficció i el documental, el videoart experimental i la performance, en col·laboració amb altres artistes. Els seus treballs s'han exhibit internacionalment a museus d'art contemporani, canals de televisió, festivals i sales de cinema.

El documental es projectarà a Zumzeig el 10 de juny a les 20:00 h, el 12 de juny a les 20:00 h i el 18 de juny a les 18:00 h. | Preu: Gratis

Fundació Antoni Tàpies
Carrer Aragó, 255
08007 Barcelona

Entrades populars