La col·lecció Andreu Alfaro i el Taller Alfaro de Godella

El passat 26 de juny es va presentar la Col·lecció Andreu Alfaro en el Taller Alfaro de Godella, País Valencià. A l'acte van assistir, entre uns altres, amics personals de l'artista que han col·laborat en la selecció de les obres exposades, com el crític i historiador de l'art Daniel Giralt-Miracle, el galerista Joan Gaspar, l'artista Artur Heras, el cantant Raimon, l'escriptor Manuel Vicent i l'arquitecte Fran Silvestre.

La Col·lecció és una acurada selección del llegat artístic heretat pels fills de l'escultor, que inclou obres de les etapes més significatives de la seua trajectòria professional: planxes, mòduls, generatrius, geometries variables, figures lineals i de l'univers de Goethe. Aquesta selecció s'ha realitzat a partir de les indicacions i preferències que havia manifestat el mateix Alfaro i amb l'assessorament d'amics personals de l'artista que, tot i tenir professions i sensibilitats diferents, han treballat de manera conjunta per a oferir una visió de l'obra d'Alfaro que admet lectures múltiples.

La Col·lecció, composta per 49 escultures i 33 dibuixos, és indissoluble per a preservar el seu caràcter de conjunt únic.

Han col·laborat en aquesta tria:

Eduardo Arroyo, artista · Helmut Dreiseitel, galerista · Joan Gaspar, galerista · Daniel Giralt-Miracle, crític i historiador de l'art · Artur Heras, artista  Raimon, cantant i poeta · Josep Salvador, historiador de l'art · Fran Silvestre, arquitecte · Vicent Todolí, comissari d'exposicions i asesor d'art  Manuel Vicent, escriptor · J.F. Yvars, historiador i crític d'art.

Taller Alfaro 
Fusters, 13
Polígon d'Obradors
46110 Godella, País València
http://www.andreualfaro.com

Horaris:

de dilluns a dijous de 11.00 a 14.00 i de 16.00 a 19.00 hores.
divendres de 11.00 a 14.00 hores.
dissabte, visita concertada, de 11.00 a 14.00 hores.

#tallers #exposicions #ca #paísvalencià

Entrades populars